Colega tanarului medic ATI care si-a pus capat zilelor: “Am ajuns sa aruncam unii in altii exact cu ce avem in suflete. Cu mizerie, cu frustrari si lipsa de Dumnezeu”

Vlad Marinescu, un tanar medic la ATI Timisoara, de 28 de ani, si-a pus capat zilelor. Duminica seara a iesit din tura si a mers spre casa. A fost gasit fara suflare de mama sa luni dimineata. Din pacate, doctorii ajunsi la fata locului n-au mai putut face nimic pentru el.

Tanarul a folosit substante pentru anestezierea pacientilor, iar actul de sinucidere vine ca o consecinta a burnout-ului.

Colegii medicului au spus despre el ca in ultima perioada era foarte obosit.

O colega a medicului a scris un mesaj tulburator pe reteaua de socializare:

“Am considerat mereu ca e lipsit de sens sa imi vars supararea pe facebook, insa rabdarea si toleranta mi-au ajuns la limite.

Am pierdut ieri un coleg! Un tanar medic, cu viitorul inainte, s-a stins de oboseala, acel burn-out despre care auziti vorbindu-se.

Am o durere in suflet pe care nu o pot descrie citind ce debiteaza si varsa pe retele de socializare zeci de analfabeti ce au invatat medicina de pe Google si isi permit sa judece trairile de neimaginat ale unui om deprimat si deprivat de somn!

Niciodata nu am fost printre cei ce doreau sa plece din tara pentru ca am dorit sa fac ceva pentru tara mea. Insa acum sunt frustrata! Cat de mic sufleteste poate fi un om care judeca moartea unui copil epuizat? Cata ura si cata frustrare poate fi in tine sa ajungi asa de crud? Cum iti permiti, oricine ai fi tu, sa arunci cu atata mizerie si sa nu respecti pur si simplu trecerea in nefiinta a unui semen al tau? Cine va da dreptul sa emiteti pareri despre pregatirea sa profesionala? Cine v-a cerut parerea, in primul rand?

Citeste si articolul :   Adina Alberts, revoltata dupa decesul Corneliei Catanga: ”Nimeni nu stie cauza exacta. Au citit in stele”

Sa ne fie rusine, sa punem capul in jos si sa cerem lui Dumnezeu indurare pentru sufletul sau si pentru mizeria din sufletele noastre! Am ajuns sa aruncam unii in altii exact cu ce avem in suflete.

Cu mizerie, cu frustrari si lipsa de Dumnezeu!

Sa te odihnesti, Vladut! Si sa ne ierti! 😔”, este mesajul postat de Ancuta Lucia pe Facebook.

Autor