Elena Merisoreanu, revoltata dupa decesul lui Nelu Ploiesteanu: “Oamenii nu cred”

Moartea solistului Nelu Ploiesteanu a intristat artistii din Romania. Printre acestia se numara si cantareata de muzica populara, Elena Merisoreanu. Artista a transmis condoleante familiei indoliate si trage un semnal de alarma pentru cei ce cred in teoria conspiratiei si protesteaza pentru “libertate”.

Elena Merisoreanu, revoltata dupa decesul lui Nelu Ploiesteanu

“S-a dus Cornelia, o mare cantareata de muzica lautareasca, s-a dus si Nelu, of, Doamme, iarta-i si odihneste-i! Suntem mai saraci noi, care am fost colegi, dar si publicul. Este trist rau de tot! Imi pare tare rau! Imi este frica sa ma duc la inmormantare, abia am facut rapelul. Daca il depun la capela, undeva, si pot sa merg noaptea, sa depun o lumanare, e altceva.”, a declarat Elena Merisoreanu in exclusivitate pentru FANATIK.

Artista a precizat ca in perioada urmatoare sa nu mai primeasca vizite sau sa se expuna pe holurile televiziunilor, pana cand vor incepe filmarile pentru Paste.

Publicitate

Elena Merisoreanu: “E tragic ca lumea nu crede”

Articolul continuă după reclame

Cantareata de muzica populara spune ca desi s-a vaccinat respecta in continuare regulile impuse de pandemia de coronavirus. De asemenea, artista a declarat ca nu ii intelege pe cei care protesteaza fata de restrictii si marturiseste ca, dupa ce sotul ei s-a luptat cu virusul ucigas, a constientizat ca medicii sunt “un al doilea Dumnezeu”.

Citeste si articolul :   Veste trista. Nelu Ploiesteanu, internat in stare grava la Floreasca

“Oamenii nu cred, dar eu cand am vazut la Iasi ca au injurat si au mers sa protesteze la spital… . Stiti ce le-as face? Eu nu le-as da amenzi, i-as trimite o zi prin spitale, sa vada cum stau oamenii aia, cu combinezoanele alea echipati, de nu beau apa, ca nu am voie sa mearga la toaleta. Imi povestea un medic ca le ia 40 de minute sa se echipeze, cu mastile pe fata, cu combinezoane, cu cizme. O zi sa mearga sa munceasca acolo, sa vada ce inseamna medici si asistente si infirmiere.

E foarte tragic ca lumea nu crede. Nu o sa scapam nicidata de pandemia asta, daca nu stim sa ne protejam. Medicii isi risca viata. Mi-a povestit sotul meu care a fost in spital, cu COVID, ca acesti oameni sunt ca furnicile si trebuie sa ne inchinam la Dumnezeu, si pe urma la ei, ca salveaza vieti. A ramas impresionat de felul in care erau tratati pacientii. Asistentele si medicii alearga la toti, nu stiu ce sa mai faca, nu mai au putere. Dom’le, e lume in spitale unul peste altul si ei nu pricep? Oamenii astia inconstienti sa stea numai cateva ore prin spital, ca sa vada cum e, ca fara medici dubla ar fi mortalitatea.”, a mai spus Elena Merisoreanu pentru sursa citata mai sus.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.