Bianca Dragusanu il regreta pe Victor Slav: “Nu m-a atins nici macar cu o floare”

Bianca Dragusanu a fost invitata in emisiunea Teo Show unde a vorbit despre relatiile cu fostii iubiti. Blondina a spus adevarul despre relatia sa cu Victor Slav.

Cei doi au fost casatoriti in perioada 2013-2014 si au impreuna o fetita superba, Sofia. In momentul de fata, relatia pe care o are cu fostul sot este una foarte buna, acestia ramanand prieteni pentru binele copilei.

Intrebata “Cine a dominat in relatia cu Victor Slav”, Bianca a spus: “Cred ca a fost evident cine a dominat…Eu! Adica..Mai evident de atat, nu cred ca a existat…”.

“Pentru mine, Victor ramane un om special. Asa a fost sa fie ca noi doi sa nu mai fim casatoriti, insa eu nu am ce sa ii reprosez din multe puncte de vedere. Relatia noastra s-a bazat pe respect, in atari conditii, nu se poate vorbi de vreo lovire sau cuvinte urate. Pe mine, el nu m-a atins nici macar cu o floare, sau vreun cuvant, m-a iubit si m-a respectat. Altele au fost neintelegerile noastre, dar ne-am despartit prieteni, asa cum suntem si astazi”, a declarat Bianca Dragusanu pentru Wowbiz.ro.

„A doua casatorie fuse si se duse! Barbatii din viata mea m-au iubit exagerat si au dat in alte extreme. Dupa unii mi-a parut rau, si acum imi pare. Dar nu ma mai intorc. Sunt ca un calut salbatic, in momentul in care ma va imblanzi barbatul voi fi a lui.

Imi doresc o familie, liniste, tanjesc dupa Craciunul cu familia, cu copiii, la masa. Pot fi potolita prin iubire. Eu tanjesc dupa un echilibru. Barbatul din viata mea trebuie sa-mi puna lumea la picioare, sa ma faca sa ma simt ca o printesa, sa existe respect, loialitate si fidelitate.

Pentru viitorul meu sot centrul universului lui voi fi eu! Acum viata mea este in roz, e frumoasa, e cum mi-am dorit-o si cum o merit. In momentul de fata chiar cred ca traiesc cea mai frumoasa perioada a vietii mele din toate punctele de vedere.

Mi se intampla exact ce-mi doresc, sunt fericita. Exista cineva in viata mea care ma face fericita. Sunt implinita din toate punctele de vedere. Viata mea merge in directia in care trebuia sa mearga de mult”, spunea recent Bianca Dragusanu in emisiunea Teo Show de la Kanal D.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.