Secretele intunecate pe care le ascunde fiecare semn zodiacal

Cu totii detinem secrete, fie ca sunt mici minciuni albe pentru a evita ranirea sentimentelor cuiva ,sau secrete intunecate care ar putea rani pe cei pe care ii iubim. Aceasta este doar o parte a modului in care ne protejam in aceasta lume complexa. Cand stabilim o relatie, ne straduim sa stim exact ce gandesc partenerii nostri, iar mintea noastra poate innebuni cu gandul la ce secrete detin.

Secretele semnului zodiacal Berbec

Berbecul este unul dintre cele mai impulsive semne zodiacale – fac multe fara sa se gandeasca la consecintele actiunilor lor. Combina acest lucru cu faptul ca sunt foarte sexy si au o situatie exploziva. Poate ca ati observat ca partenerul dvs.

Secretele Taurului

Cand un Taur este frustrat, el tinde sa se comporte ca un materialist arogant. Sunt dependenti de sentimentul ca trebuie sa  primesca intotdeauna ceea ce isi doresc. Cu toate acestea, trebuie sa fie atenti – obsesia cu orice pret este distructiva.

Citeste si articolul :   Horoscopul 2022 este gata. Previziunile complete pentru toate zodiile

Secretele semnului zodiacal Gemeni

Gemenii nu sunt cel mai de incredere semn zodiacal, deoarece tind sa minta. Deseori, povestile sale inalte si povestile fictive nu sunt menite sa provoace niciun rau, in schimb, el gaseste doar liniile dintre fictiune si realitate putin neclare.

Publicitate

Secretele Racului

Racii sunt sensibili, dar nu isi vor cere scuze pentru ca au luat totul prea personal. Le este greu sa iasa din zona sa de confort , dar atunci cand se intampla acest lucru – soarta poate sa-l ajute pe cel pe care el l-a suparat.

Secretele semnului zodiacal Leu

Ei  sunt centrul universului si necesita ca toata lumea sa stie despre ei. Daca cineva indrazneste sa-i umbreasca, “il va rostogoli pe acela in asfat”.

Secretele semnului zodiacal Fecioara

Fecioarele sunt critici nascuti si nu vor omite sa sublinieze punctele slabe ale concurentilor. Pesimismul lor reuseste uneori sa-i convinga ca soarele rasare dimineata pentru a permite soartei sa le testeze inca o data capacitatile.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru16 ianuarie 2021. Zi decisiva si schimbari cardinale

Secretele semnului zodiacal Balanta

Greu de luat decizii, urasc propozitiile care incep cu „Daca prezentam acest lucru”. Le place rolul de victima, dar adevarul este ca nu le convine deloc – Balanta este un lup imbracat in haine de oaie.

Secretele semnului zodiacal Scorpion

Scorpionii sunt condusi de pasiune, care uneori se transforma in furie si cruzime. Nu se tem sa-si arate ghearele daca se simt amenintati. Cu toate acestea, aceasta abordare le face  uneori probleme.

Secretele semnului zodiacal Sagetator

Ei sunt responsabili pentru ceea ce spun, nu pentru modul in care oamenii le  interpreteaza cuvintele. Cu toate acestea, acest mod de gandire le provoaca uneori probleme.

Secretele semnului zodiacal Capricorn

Reprezentantii acestui semn zodiacal sunt imblanzitori intelepti si trebuie sa tina totul sub control. Cu toate acestea, ei nu pot scapa de natura lor manipulativa. Ei tind sa-i foloseasca pe ceilalti pentru castig personal, incercand sa se justifice pentru un scop mai inalt.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 19 iulie 2021. Racii vor fi in centrul atentiei

Secretele zodiei Varsator

Simtiti-va liber sa faceti o evaluare rapida a comportamentului altcuiva. Ei dau cele mai bune sfaturi, dar ei insisi nu le respecta.

Secretele semnului zodiacal Pesti

Le place sa fie singuri cu ei insisi. Nu le place sa isi asume responsabilitatea si deseori asteapta ca altii sa ia decizii importante pentru ei.

Publicitate

Publicitate

Autor