Mesajul unui preot dupa protestul condus de Diana Sosoaca: “Baraba facea rascoale. Iisus vindeca inimi”

Parintele Dobos a postat un mesaj cu mult inteles pe pagina personala de Facebook Parintele face o paralela biblica cu protestele fata de restrictiile anti-COVID de sambata. De asemenea, acesta sustine  ca acest tip de “rascoale” sunt impotriva mesajului vindecator al lui Iisus Hristos.

“Nu fiti sosolani sau sosocisti

Pe vremea lui Cristos, zelotii & Co l-au preferat pe Baraba in locul lui Iisus.
Asta pentru ca:

Baraba facea rascoale.

Publicitate

Iisus, in schimb, convertea/vindeca inimi.

Voi?!”, a scris parintele Francisc Dobos pe pagina sa de Facebook.

Reamintim ca fosta senatoare AUR, a fost prezenta sambata la protestul din Piata Victoriei si, ulterior, s-a deplasat si in Parcul Izvor, dar si la Cotroceni, unde manifestarea a continuat fara respectarea distantarii si fara masti de protectie.

In acest context, Diana Sosoaca a fost amendata. Informatia, care a aparut prima data pe surse la un post de televiziune, a fost confirmata si de premierul Florin Citu.

Citeste si articolul :   Surse: Sotul Andreei Esca, internat la Terapie Intensiva

Sosoaca a dansat, sambata, pe piesa The Wall a trupei Pink Floyd, la mitingul anti-restrictii din Piata Victoriei. De asemenea, Sosoaca a lansat si avertismente, amenintand ca are dovezi care-i pot face pe adversarii sai sa dispara “din toate structurile politice”.

“Participantii la adunarile publice au fost sanctionati pentru ca nu au respectat masurile individuale de protectie sanitara.

In continuare, se fac verificari pentru identificarea si a altor persoane care au incalcat normele legale in vigoare, in vederea luarii masurilor care se impun”, a transmis Jandarmeria Capitalei, intr-un comunicat de presa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.