Madalina Ghenea, surprinsa la bratul lui Al Pacino. Imaginile momentului

Actrita romanca Madalina Ghenea, a fost surprinsa in timp ce era la bratul celebrului Al Pacino. Imaginile inedite au fost publicate pe contul oficial al filmului ”House of Gucci”. In filmul american, Madalina joaca rolul Sophiei Loren. Totodata, din distributia filmului fac parte nume celebre de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver si chiar Jared Leto.

Imbracata intr-o tinuta impecabila, Madalina Ghenea seamana cu inegalabila Sophia Loren.

Scenariul filmului in care apare si Madalina Ghenea este scris de Roberto Bentivegna si este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, al carei autor este Sara Gay.

Lady Gaga joaca rolul Patriziei Reggiani, condamnata pentru asasinarea fostului sau sot Maurizio Gucci, care a fost impuscat de un asasin platit, la 27 martie 1995, in timp ce intra in sediul firmei sale din Milano.

Premiera filmului ar trebui sa aiba loc in luna noeimbrie a acestui an, dar ar putea fi amanata pana in 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si articolul :   Andreea Marin, prima declaratie dupa ce s-a vacccinat cu Astra Zeneca: "Nu a fost o placere!”

Lady Gaga a publicat pe Twitter prima fotografie de la filmari

Filmul MGM urmareste povestea adevarata a lui Reggiani, care a fost condamnata in 1998 pentru orchestrarea asasinarii lui Gucci dupa ce a descoperit ca el i-a fost infidel. Desi a primit o condamnare la 29 de ani de inchisoare, Reggiani a executat 18 ani si a fost eliberata in 2016.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a publicat o imagine in care apare alaturi de Adam Driver, care joaca rolul lui Maurizio Gucci, cu textul: „Signore e Signora Gucci” (domnul si doamna Gucci, n.r.).