Madalina Ghenea, surprinsa la bratul lui Al Pacino. Imaginile momentului

Actrita romanca Madalina Ghenea, a fost surprinsa in timp ce era la bratul celebrului Al Pacino. Imaginile inedite au fost publicate pe contul oficial al filmului ”House of Gucci”. In filmul american, Madalina joaca rolul Sophiei Loren. Totodata, din distributia filmului fac parte nume celebre de la Hollywood, precum Lady Gaga, Adam Driver si chiar Jared Leto.

Imbracata intr-o tinuta impecabila, Madalina Ghenea seamana cu inegalabila Sophia Loren.

Scenariul filmului in care apare si Madalina Ghenea este scris de Roberto Bentivegna si este bazat pe cartea „The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed”, al carei autor este Sara Gay.

Publicitate

Lady Gaga joaca rolul Patriziei Reggiani, condamnata pentru asasinarea fostului sau sot Maurizio Gucci, care a fost impuscat de un asasin platit, la 27 martie 1995, in timp ce intra in sediul firmei sale din Milano.

Publicitate

Premiera filmului ar trebui sa aiba loc in luna noeimbrie a acestui an, dar ar putea fi amanata pana in 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si articolul :   Alex Bodi, despre amenintarile care i-au fost adresate fostei sotii, Bianca Dragusanu: „Ce cauti, aia gasesti!”

Lady Gaga a publicat pe Twitter prima fotografie de la filmari

Filmul MGM urmareste povestea adevarata a lui Reggiani, care a fost condamnata in 1998 pentru orchestrarea asasinarii lui Gucci dupa ce a descoperit ca el i-a fost infidel. Desi a primit o condamnare la 29 de ani de inchisoare, Reggiani a executat 18 ani si a fost eliberata in 2016.

Lady Gaga, pe numele real Stefani Joanne Angelina Germanotta, a publicat o imagine in care apare alaturi de Adam Driver, care joaca rolul lui Maurizio Gucci, cu textul: „Signore e Signora Gucci” (domnul si doamna Gucci, n.r.).

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.