Culita Sterp, scoate melodie cu Vulpita? Fanii l-au felicitat: „Ai tot respectul pentru raspunsul asta!”

Culita Sterp este deja unul dintre cei mai indragiti cantareti de muzica de petrecere din Romania. Celebritatea a venit prin munca si acum se bucura de o popularitate la care multi alti artisti doar se gandesc.

De curand, fanii i-au pus o intrebare lui Culita Sterp. Va scoate o melodie cu Vulpita, un personaj controversat, deja foarte cunoscut in mediul online si tv?

„Cred ca glumesti 😂❌ Ei, saracii, sunt nevinovati, nu stiu ce li se intampla si altii profita si fac niste banuti de pe spatele lor cat tine “valul””, a fost raspunsul lui Culita Sterp pe pagina sa de Instagram. Raspunsul  a starnit numeroase reactii pozitive din partea fanilor.

vulpita

Publicitate

Publicitate

„Ai dreptate!”, „Ai tot respectul pentru raspunsul asta!”, sunt doar cateva dintre mesajele pe care le-a primit Culita Sterp dupa raspunsul pe care l-a oferit atunci cand a fost intrebat daca se gandeste sa scoata o melodie cu Vulpita.

Culita Sterp, mesaj cu subinteles pentru o tanara misterioasa

Citeste si articolul :   Victor Slav, decizie radicala impotriva Statului Roman

culita sterp

Culita Sterp are o relatie pe care, deocamdata, o tine departe de ochii curiosilor. Nu si-a facut publica povestea de dragoste, dar a recunoscut ca iubeste pe cineva si chiar a acceptat sa ii transmite un mesaj celei care a reusit sa-l faca sa se indragosteasca de ea.

„Vreau sa-ti multumesc din suflet pentru clipele frumoase petrecute impreuna. Cel mai frumos cadou pe care pot sa ti-l fac este sa avem o familie si un camin impreuna, de care sa avem grija toata viata. Te iubesc mult”, a declarat Culita Sterp.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.