Gigi Becali, reactie dura dupa ce autoritatile au afirmat ca se gandesc la carantinarea Capitalei

Romania se confrunta cu probleme mari din cauza numarului mare de cazuri de coronavieus.  Din cauza incidentei foarte mari, Prefectul Capitalei si Ministrul Sanatatii au mentionat ca autoritatile iau in calcul carantinarea Capitalei.

„Nu putem exclude carantinarea Bucurestiului si dupa 6 la mie si senzatia mea este ca vom ajunge acolo in cateva zile, nicio masura nu poate fi eliminata. O sa revizuim toate criteriile pentru impunerea carantinei. Aceleasi masuri care se iau in carantina peste tot in tara, aceleasi trebuie luate si in Bucuresti”, a declarat si ministrul Vlad Voiculescu.

Dupa ce s-a scris in presa despre carantinarea Capitalei, Gigi Becali a reactionat dur la Romania TV. Patronul FCSB a declarat ca nu este de acord cu decizia autoritatilor, deoarece vine ina dintre cele mai mari sarbatori crestine, Invierea Domnului.

„Pastele e Paste, e mare sarbatoare. Nu ne intereseaza masca, nu tinem cont de carantina! Sa fie sanatos Arafat. Hotaraste el ce facem noi? Eu ies cand vreau eu, nu sunt animal sa ma bagi in cusca. Sa faca ce vor, sa dea amenzi, sa bage in puscarie. Restul romanilor, daca gandesc asa, sa faca si ei ca mine. Eu sunt om si ies sa fac ce vreau. Cum sa ma tii pe mine in cusca? Ce treaba am cu Arafat? Cum sa ma tina Arafat in casa?”, a spus Gigi Becali.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.