Mihai Voropchievici anunta schimbari uriase dupa Echinoctiul de Primavara. Ce se intampla cu fiecare zodie

Schimbari uriase dupa Echinoctiul de Primavara. Numerologul Mihai Voropchievici ne spune cum sint influentate zodiile de echinoctiul de primavara.

“Berbecii sa treaca la actiune

Berbecii au parte de noi provocari dar le si cauta. Pentru ei, sunt ca niste rampe de lansare pentru ce urmeaza sa vina. Daca nu te-ai urcat cu saniuta in varful dealului, n-ai cum sa prinzi viteza. E bine sa dea dovada de optimism, berbecii, pentru ca aceste provocari vor aduce schimbari benefice. Daca ati descoperit raspunsurile la intrebarile ce v-au macinat in timpul iernii, treceti la actiune. Berbecul este o zodie de actiune.

Taurii sa dea dovada de mai mult calm

Publicitate

Taurii nu sunt o zodie de actiune, dar ar face bine sa dea dovada de retinere, sa precumpaneasca tot, sa isi seteze un ritm al lor. Este cel mai bine de adoptat de catre ei metoda pasilor mici. Grabiti-va incet, bazati-va pe diplomatia pe care o aveti nativ si puteti avea succes pe plan profesional si sentimental in urmatoarea perioada. Taurul, ca sa se indragosteasca, trebuie sa iasa la pasune. In staul nu poate, el vrea camp.

Gemeni, nu incepeti nimic nou daca nu ati terminat proiectele vechi

Gemenii au lectie de invatat: Nu incepeti nimic pana nu terminati ce ati avut in derulare. Ei au tendinta de a incepe mai multe lucruri dintr-o data si asta ii extenueaza si cad franti. In acest inceput de primavara trebuie sa se uite in oglinda si sa se intrebe: eu sunt cel ce vrea de toate sau sunt cel calm? Te-apuci sa faci ciorba dar te gandesti: dar parca vreau si supa, si piftie. Ori faci ciorba, ori supa, ori piftie. Nu porniti la atac cu o mie de idei, luati una, duceti-o la bun sfarsit si treceti la urmatoarea. Altfel, veti ajunge sa faceti o vizita la medic, sa-l intrebati daca nu cumva aveti astenie de primavara.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 aprilie 2022. Zi favorabila pentru cresterea carierei

Racii trebuie sa isi stabileasca un tel

Racii au primit energie benefica pana acum. Acum, benefic pentru ei ar fi sa isi orienteze aceasta energie. Unele decizii luate acum pot fi reanalizate acasa. Ganditi o data, de doua ori dar lasati sa treaca noaptea, care e un sfetnic bun. Si a doua zi veti vedea ca veniti cu amendamente. Comunicarea nu poate fi excelenta, pentru ca ei in comunicare se consuma enorm. Si asta slabeste energiile. Ei nu se incarca imediat in primavara asta cu toate energiile. Energia racului este bine dozata astfel incat sa dea noroc in dragoste, in casniciile care au ani de zile dar si intr-o noua oportunitate de a cuceri inima unui partener.

Leii trebuie sa isi armonizeze toate relatiile

Publicitate

Primul lucru: leii sa isi armonizeze toate relatiile, in primul rand acasa. Din cauza agitatiilor de acasa, pot ajunge adevarate cazane sub presiune. Iar presiunea asta trebuie trebuie reglata. Concentrati-va din cand in cand pe cariera, pentru ca latenta din iarna v-a facut sa nu prea mai aveti chef de munca.

Citeste si articolul :   Horoscop 2- 9 noiembrie. Saptamana excelenta pentru Gemeni si Pesti

Pentru Fecioare, relaxare, detasare, timp personal

Daca o fecioara a lucrat de acasa, a lucrat si pentru casa, si pentru serviciu. Ea are tendinta sa mature unde a facut curat acum cinci minute. Daca ritmul a fost atat de alert, incercati o cada cu arome, un pahar, incercati niste muzica si relaxati-va visand.

Balanetele sa se distreze

Balantele, prin excelenta, se incarca cu energie cand este totul este linistit in jurul lor. Petreceti cat mai mult timp cu membrii familiei. Balantelor, fugiti de tot ce inseamna ganduri negre, stres. Cand n-aveti ce face, puneti pe hartie lucrurile care va deranjeaza si dati-le foc.

Scorpionii au uitat sa reflecteze la sanatatea si la starea lor de spirit

Calitatea vietii pentru Scorpioni acum se definitiveaza. Cateva zile cautati sa aratati mai tineri, nu va mai neglijati. Fiti mai fresh. Faceti ceva mai multa miscare sau macar o plimbare.

Sagetatorii isi clarifica ganduri

Urmatoarele saptamani aduc claritate in ganduri. Din dorinta voastra de a face prea multe, ati cam obosit si simtiti nevoia unei schimbari. Intuitia pe care o aveti, folositi-o. Aveti si un timp mai scurt de a lua decizile. Pentru zodia voastra insa, intuitia de moment e mai buna.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 12 noiembrie 2020. Luna Plina in Taur schimba destinul zodiilor

Capricornii sa nu plece urechea la barfe

Cei care stau la curte au tendinta sa rupa coada cazmalei. Provocarile profesionale sunt factorii primordiali. Cei singuri pot lasa sapa, pentru ca astrele le sunt favorabile in dragoste. Fiti atenti sa nu plecati urechea la barfe

Varsatorii trebuie sa profite de oportunitati

Toate oportunitatile de la orizont vin cu anumite recomandari. Dati dovada de calm, de diplomatie si evitati un singur lucru pe care aveti obiceiul sa il practicati cu inversunare: discutiile in contradictoriu. Daca veti avea suficienta rabdare sa treceti peste obstacolele intalnite va fi bine.

Pestii cauta sa faca rost de bani

E o perioada de asumare a responsabilitatii. Planuiti cum sa obtineti resurse suplimentare si cum sa economisiti pentru a finaliza planurile facute in perioada de iarna. Incercati sa fiti apropiati de cei din jurul vostru. Partenerii si cei dragi din jurul vostru va ajuta”, a spus numerologul la Antena 3.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.