Horoscop zilnic, 1 iulie 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Sfatul zilei pentru toate zodiile – ascultati-va intuitia. Ea iti va spune multe.

Berbec

Nu cedati dorintei de a castiga mai repede si mai usor in zilele urmatoare. Aceasta cale poate fi alunecoasa, la sfarsit nu veti ramane cu nimic. Si, de asemenea, este important sa va  abtineti de la achizitii mari. Probabil ca te vei regasi intr-o situatie nu foarte placuta. In jurul acestor achizitii costisitoare poate sa stea inselaciunea si pierderea.

Taur

Publicitate

Probabil saptamana aceasta Taurii se pot gandi sa-si schimbe statutul intr-o relatie de dragoste. Se pare ca partenerul tau este gata sa faca primul pas catre o relatie serioasa si lunga.

Gemeni

Gemenii au o zi minunata petrecuta in compania celor dragi. Incercati sa petreceti timp cu sufletul pereche, sa discutati, sa va interesati de ultimele evenimente. Puteti organiza  o excursie pentru urmatoarele zile.

Rac

Datoriile indelungate vor veni din urma. Mentineti conversatia cu oamenii carora le datorati bani calm si restrans, in orice circumstante. Este timpul sa iti schimbi viata, sa nu mai depinzi ceilalti. Prin munca multa puteti sa faceti tot ceea ce doriti.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 aprilie 2023. Avem parte doar de fericirea pe care o putem intelege

Leu

Te gandesti la o promovare de ceva timp. Muncesti din greu pentru asta si ai suficienta experienta. In aceasta zi oferiti-va candidatura catre conducerea directa. Incercati si veti reusi.

Fecioara

O zi buna pentru Fecioara. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va planificati urmatoarele zile  in asa fel incat sa aveti timp pentru proiectele pe care le-ati inceput. Va fi posibil sa castigi noi aliati, astfel motivatia sa continuati va creste.

Balanta

Momentan Balanta poate aduce noi dorinte si oportunitati in viata sa. Soarta iti va fi favorabila. Asa ca nu trebuie sa va fie teama sa ocupati de un nou loc de munca si, desigur, nu uitati ca iubirea creeaza un stimulent pentru schimbare si traire.

Scorpion

Daca Scorpionii sunt singuri acum, astazi este un moment minunat pentru o schimbare in bine in ceea ce priveste viata personala. Apreciaza timpul petrecut singur, dar trebuie sa fii constient ca este mai bine cand ai pe cineva alaturi.

Citeste si articolul :   Rune cu Mihai Voropchievici pentru saptamana 12-18 aprilie 2021. Pestii primesc bani, Balantele incep o noua viata

Sagetator

Iti maia duci aminte de visele din copilarie? Poate merita sa realizezi in cele din urma dorintele copilariei tale. Realizarea acestor vise poate aduce inspiratie si emotii pozitive.

Capricorn

Astazi este ziua in care Capricornii nu ar trebui sa ascunda nimic si sa spuna adevarul celor dragi. La urma urmei, tot ei inteleg totul profund in interior! Secretul agraveaza doar situatia din cauza lipsei de intelegere si ignoranta a tot ceea ce se intampla.

Varsator

Amintiti-va certurile cu parintii din tinerete. Ce te-a jignit cel mai mult in acele momente? Revizuieste-ti comunicarea cu copiii tai … Nu indeplini aceleasi actiuni, invata din greselile pe care le-au facut parintii tai atunci cand te-au cresut.

Pesti

Pesti, cereti-va iertare membrilor familiei. Cuvintele formulate incorect, actiuni impulsive, greseli facute din ignoranta. Nu este bine nici pentru tine si nici  pentru familie sa tineti suparare. Ganditi-va cat de bine este sa petreceti timpul cu familia. Ei sunt singurii care va inteleg problemele si va ajuta, neasteptand nimic in schimb.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.