Veste buna! ING Bank, o noua oferta pentru creditele ipotecare

ING Bank Romania lanseaza o oferta pentru creditele ipotecare, este facuta sa ajute clientii care doresc sa achizitioneze o locuinta, cu toate ca acest context economic este imprevizibil. Prin aceasta oferta, ING Bank Romania ofera produse care asigura protectie in cazul posibilelor fluctuatii ale dobanzilor, in acelasi timp incurajand o contributie mai ridicata din partea clientilor.

Prin urmare, clientii trebuie sa contribuie cu un avans de cel putin 25% din valoarea proprietatii pentru a  beneficia de un discount de 0,5% la rata dobanzii aplicata creditului. In aceasta situatie, acestea pot economisi aproximativ 200 RON/luna, adica o reducere de aproximativ 17% din rata lunara.

“Pentru a putea intampina nevoile clientilor nostri in acest context inca imprevizibil pentru noi toti, ne-am revizuit produsele si credem ca punem la dispozitie una dintre cele mai bune oferte de pe piata din Romania pentru achizitia unei locuinte. Contributia clientilor la achizitia locuintei porneste de la 15%, cu un discount de dobanda de 0,5% pentru o contributie proprie care depaseste 25%. Oferta de dobanda fixa, pentru produsul 7FIX, este foarte competitiva.

Astfel, ne dorim sa oferim clientilor predictibilitatea ratei de platit pentru urmatorii sapte ani si, in acelasi timp, protectie in cazul fluctuatiilor indicilor de referinta variabili. Totodata, credem in continuare in politica noastra de creditare responsabila si in faptul ca trebuie sa ne sfatuim cat mai bine clientii in perioada urmatoare. De aceea, incercam sa asiguram prin oferta noastra un minim de predictibilitate in ceea ce priveste rata lunara, cu recomandarea catre clienti de a contribui peste pragul de 15% la achizitia locuintei, o abordare prudenta pe termen mediu si lung”, a declarat Roxana Cristea, Head of Lending, ING Bank Romania.

ING Bank a gasit o optiune si pentru clientii care nu au la dispozitie avansul de 25% , astfel ca cei care doresc un credit ipotecar si au un avans de minim 15% din valoarea imobilului, beneficiaza de o dobanda avantajoasa fata de alte unitati bancare. Noua oferta de credit ipotecar este posibila atat pentru clientii vechi, cat si pentru cei noi. Obtinerea creditului nu este conditionata de incasarea veniturilor la ING Bank Romania.

“Indiferent de valoarea avansului, creditele acordate sunt in lei, neexistand astfel riscul de curs valutar pe termen lung. Pentru clientii care vor transfera suma in euro catre vanzator, ING Bank ofera comision zero de transfer si un curs de schimb valutar preferential.

De asemenea, de la momentul solicitarii, toti clientii au la dispozitie 90 de zile in care oferta ramane rezervata. In situatia in care preturile produselor ING Bank scad intre timp, iar aplicatia inca se afla in analiza, clientul primeste in continuare cea mai mica dobanda disponibila in oferta”, mai precizeaza reprezentantii ING.

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.