Medicul Flavia Grosan, prima reactie dupa scandalul provocat: “Schema terapeutica. Cred ca mai mult enerveaza ca n-o fac publica. Si n-am s o fac”

Flavia Grosan, medicul ce detine un cabinet privat in Oradea si care sustine ca a vindecat aproape 1.000 de pacienti de COVID-19 fara a fi spitalizati, a marturisit ca este “naucita” ca schema ei de tratament a declansat o “furtuna mediatica”.

De asemenea, doctorita i-a transmis un mesaj lui Beatrice Mahler, managerul Institutului “Marius Nasta”, careia i-a spus ca nu foloseste Ivermectina, antiparazitarul de uz veterinar care a fost aprobat in Slovacia pentru a fi folosit in tratarea noului coronavirus.

Reamintim ca Flavia Grosan este medic pneumolog din Oradea, care si-a dat demisia din sistemul public de sanatate in luna iulie 2020 si de atunci activeaza la cabinetul sau privat. Aceasta oferta consultatii si online, iar pretul se pare ca ar fi in jur de 70 de lei.

Pentru criticile aduse in mod public, edicul a fost chemata in Comisia de Etica a Colegiului Medicilor.

In timp ce dr. Grosan sustine ca ar fi vindecat „100% aproape o mie de pacienti Covid” (numar nesustinut cu acte doveditoare), presedintele Colegiului Medicilor Bihor spune ca, in realitate, multi pacienti au ajuns in stare grava la spital.

„Prieteni, sunt putin naucita. Cum e posibil ca o schema terapeutica logica, ieftina, in jur de 100 ron, cu medicamente aflate in nomenclatorul ANM si MS, care pot fi compensate, poate sa determine asemenea furtuna mediatica. Incredibil.

Citeste si articolul :   Guvernul britanic admite ca timpul este foarte scurt pentru ajungerea la un acord post-Brexit cu UE

Cred ca mai mult enerveaza ca n-o fac publica. Si n-am s o fac.

PS: Beatrice Mahler, hai ca ma cunosti. Stii foarte bine, ca nu folosesc Ivermectina, Dexametazona si Azitromicina”, a scris medicul pneumolog Flavia Grosan, pe Facebook.

“Vin vremuri grele pe capul meu. Foarte multe cazuri au ajuns in spital cica. De vreo trei stiu. La fel cum stiu cum au intrat in spital. Afebrili si cu saturatie agreabile si care dupa 3 saptamani tot

acolo sunt. Ei, acum nimeni nu i perfect. Mai sunt si rateuri in viata. Prieteni, ce rateuri am mai dat?

PS Ca de obicei nu am avut nici un drept la opinie. Imi pare rau ca nu am ajuns la Ciutacu. Aveam programate cateva onlinuri. Adica ceea ce stiu sa fac binisor”, a mai scris medicul pe pagina sa de Facebook.

Autor