Un tanar a fost vaccinat din greseala si cu Pfizer si cu Moderna. „Astazi am devenit cobai”

Un tanar care s-a vaccinat la un centru din Bucuresti sustine ca i-a fost administrat serul Moderna la rapel, desi prima doza a facut-o cu serul Pfizer. Din acest motiv, el nu poate acum obtine adeverinta de vaccinare.

Alin Alexandru-Ionescu a povestit pe Facebook despre experienta traita.

“Moderna vs Pfizer, test comparativ

Astazi am devenit un cobai mai aparte, pentru ca am primit un rapel de la Moderna dupa ce pe 24 februarie fusesem vaccinat cu Pfizer. S-a gresit, apoi iar s-a gresit!

Am ajuns in centrul de vaccinare numarul 5 de la RomExpo, am completat documentul de la receptie, am fost trimis la cabinetul numarul 21. Prima greseala! Cel care m-a repartizat, m-a trimis la un cabinet unde se faceau doar vaccinuri Moderna, desi pe lista, in dreptul numelui meu, scria Pfizer.

La cabinetul numarul 21 m-au preluat doua doamne asistente, le-am aratat ca am si adeverinta de la vaccinarea din 24 februarie la mine, m-au laudat ca o am in conditiile in care majoritatea pacientilor nu o mai aduc la rapel, insa nimeni nu a mai verificat ca pe ea scrie Pfizer.

Citeste si articolul :   Medic roman:" Drumul catre limanul pandemic este unul singur. Si nu presupune disparitia virusului."

Una dintre doamne m-a cautat in sistem, cealalta mi-a facut doza de vaccin, pentru ca apoi sa realizeze ca aplicatia da eroare si ca nu poate fi confirmata vaccinarea. Motivul? Rapelul nu corespunde cu tipul de vaccin facut la prima doza. Mi-a dat imediat seama despre ce sa intamplat, insa in acel moment deja presam cu un tampon de vata pe locul vaccinarii.

And then, the shit show. Doamnele asistente s-au panicat, au chemat un medic. Eu ma gandeam deja ca am o revista de predat si tururi de facut in weekend si ca nu mi-ar prinde bine niste spitalizare chiar acum.

A venit domnul doctor, mi-a spus ca nu se va intampla nimic, ca nu sunt primul care a trecut prin asta (!!!), dar ca din pacate nu imi poate fi eliberata o adeverinta de vaccinare. Unless… daca sunt de acord sa treaca in sistem ca mi s-a facut tot Pfizer si astfel poate inchide cazul, iar eu ma pot bucura de beneficiile complete ale unei persoane vaccinate. POFTIM?!

Citeste si articolul :   Imaginile care fac inconjurul lumii. Un tanar isi cere in casatorie iubita inainte ca ea sa se stinga de cancer

Mi-am iesit din fire. Am cerut sa vorbesc cu seful centrului de vaccinare. S-a prezentat o doamna doctor care, auzind ca sunt diabetic, m-a intrebat daca, ca sa o citez, „sunt pe insulina” si ca n-ar trebui sa fie nicio problema ca mi s-au facut doua doze din doua vaccinuri diferite. Oamenii incercau sa ma imbuneze legat de problema ca imi pot elibera o adeverinta de vaccinare, de parca de-aia venim sa ne vaccinam, ca sa plecam la vara in Grecia.

Long story short, poza asta este singura dovada ca astazi am fost la vaccin. Nu am primit niciun document, nu am fost bifat nicaieri in sistem. Insa nici nu pot repeta vaccinul anti Covid decat cand se va face un nou val de imunizari pentru cei vaccinati. Cand va fi, daca va mai fi.

Am fost socat sa vad cu cata lejeritate si superficialitate a fost gestionata aceasta situatie. O mustrare la domul de la receptie, una la doamnele asistente si gata. De parca nu este suficient ca suntem oricum intr-un mare intuneric cu aceste vaccinuri si am acceptat de bunavoie sa ne vaccinam cu niste seruri experimentale, ale caror efecte adverse poate vor aparea peste ani si ani. Si nu sunt singurul care a patit asta, dar se pare ca nimeni n-a invatat nimic.

Citeste si articolul :   Raed Arafat, cat dureaza imunitatea anti-COVID19.

Deocamdata ma simt bine. Chiar sunt in masura sa fac comparatii intre cele doua: locul injectiei doare mai putin la Moderna decat la Pfizer. Ma poate ajuta cineva si cu o programare la AstraZeneca, sa imi fac o parere completa”, a sris tanarul pe Facebook.

Autor