Semne ale zodiacului care au puteri magice

Te-ai gandit vreodata ca ai darul clarviziunii sau altor abilitati psihice? Daca nu, atunci este timpul sa va studiati horoscopul, deoarece inclinatia catre abilitatile magice care pot fi dezvoltate depinde in mod direct de semnul zodiacului.

Cele trei semne ale zodiacului sunt dotate cu o intuitie puternica si o previziune de invidiat. Ei reusesc sa faca ceea ce altii nu pot – privesc in viitor. Acestea sunt semnele zodiacului.

Capricornul

Reprezentantii acestui semn au unul dintre cele mai puternice daruri ale previziunii. Toate acestea le datoreaza intuitiei lor bine dezvoltate, care le permite sa prevada literalmente necazurile si sa „vada” ce cred oamenii despre ei.

Capricornii sunt obisnuiti sa aiba incredere in al saselea simt. Datorita lui, evita majoritatea problemelor din viata lor si trec cu usurinta prin perioade dificile.

Publicitate

Varsator

Previziunea acestui semn zodiacal nu este usor de explicat. Uneori experienta de viata il ajuta pe Varsator sa vada viitorul, uneori – o presimtire inexplicabila. Si uneori isi datoreaza sagacitatea pura intamplare. Varsatorul insusi isi simte legatura subtila cu universul si isi asculta intotdeauna vocea interioara.

Citeste si articolul :   Cel mai intelept semn al zodiacului: este imposibil sa-l inseli

Pesti

Intuitia acestui semn zodiacal este un subiect complex. Al saselea simt poate fi considerat cea mai puternica trasatura de caracter a Pestilor, chiar mai puternica decat calmul lor. Ei pot „citi” cu usurinta intentiile altora.

Nu este dificil pentru Pesti sa evalueze situatia. Datorita intuitiei lor, se gasesc adesea cu cativa pasi inaintea celorlalti. Dar intuitia lor ramane in fundal atunci cand sentimentele lor interfereaza.

Pestii indragostiti exclud nu numai darul discernamantului, ci si aproape toata activitatea creierului lor. Cand dragostea apare la orizont, ei doar o privesc.

Publicitate

Publicitate

Autor