Un barbat care s-a intors dupa 3 ani din Germania a aflat ca este decedat si ingropat.

Un barbat din raionul Cahul, Republica Moldova, s-a intors acasa dupa 3 ani in care a lucrat in Germania. Cand a ajuns acasa a aflat ca este „mort si ingropat”, iar toate documentele i-au fost anulate.

Astfel, barbatul se chinuie de peste o luna „sa fie inviat” de autoritati, dar pana acum nu a primit niciun raspuns incurajator si a fost pus sa astepte.

Barbatul, pe nume, Ghenadie Furman, din satul Baurci, raionul Cahul, a revenit acasa pe data de 3 februarie. Atunci, autoritatile de pe aeroport l-au anuntat ca pasaportului lui nu mai era valabil. Dupa o zi, barbatului i s-a permis, totusi, sa intre in tara, scrie presa locala.

A doua zi a mers la politie si a aflat cu stupoare ca a fost declarat decedat pe data de 5 septembrie 2020 si a fost ingropat in cimitirul din localitate. Omul, socat de cele aflate, a mers in cimitir si si-a vazut chiar si mormantul si crucea.

Confuzia s-a produs atunci cand pe raza localitatii a fost gasit cadavrul unui barbat. Copiii lui Ghenadie au fost chemati atunci sa identifice cadavrul si, cu toate ca acestia nu l-au recunoscut, cadavrul a fost identificat oficial ca fiind Ghenadie Furman doar pentru ca hainele mortului semanau cu niste haine pe care le avea acesta.

Citeste si articolul :   Alegeri locale 2020. Prezenta la vot pana la ora 20.

Autor