Deputatul Daniel Ghita, discurs uluitor in Parlament: “Aceste fantome ne urmareste si ne otraveste!”

Daniel Ghita, fostul kickboxer, a facut inconjurul Romaniei dupa un discurs sustinut in plenul Camerei Deputatilor.

Deputatul PSD a lansat un atac la adresa deputatului Mihai Politeanu de la USR Plus. Ghita a atras atentia prin multitudinea de greseli de exprimare pe care le-a facut, desi a citit totul de pe foile pe care le-a avut in mana.

“Cu buna credinta si speranta, numai in concret cu lucruri clare, cunoscute uneori chiar de organele de competenta respectiva, dar in mod misterios tinute pe loc” a inceput discursul deputatului.

“Sunt colegi de-ai nostri din Parlament care efectiv arunca de fiecare data cu noroi, vorbe fara acoperire in fapte, delatiuni mizerabile, specifice fostei securitati. Ce sa intelegem de aici, ca aceste fantome a trecutului ne urmareste si ne otraveste vietile si astazi, sau ca unii dintre noi sunt copiii fostilor securisti, care au distrus destine si vieti?”, a spus Daniel Ghita.

Publicitate

Daniel Ghita, luptatorul K1 devenit deputat PSD, pierde “lupta” cu o foaie A4.

Citeste si articolul :   Alexandru Arsinel, in lacrimi dupa decesul actritei Draga Olteanu Matei: "Ea era asa cum era, era imensa”

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.