Nemtii au facut spital intr-un avion si zboara cu el sa trateze bolnavii de coronavirus din Franta sau Italia. Imagini unice din interior

Nemtii au facut spital intr-un avion si zboara cu el sa trateze bolnavii de coronavirus din Franta sau Italia. Imagini unice din interiorul aeronavei au devenit virale.

poza 1

Germania trateza pacientii cu coronavirus din tarile vecine care au fost afectate mai grav de pandemie si pentru asta a amenajat un spital zburator., precizeaza observator.tv

poza 2

Militarii germani zboara cu pacienti pozitivi cu Covid-19 din Franta si Italia, in efortul de a ajuta tarile ale caror servicii de sanatate se lupta sa faca fata crizei.

poza 3

Un avion al fortelor aeriene a aterizat la Bergamo, in nordul Italiei, sambata de dimineata, si urmeaza sa se intoarca la Köln cu sase pacienti italieni, care vor fi tratati la diferite spitale din regiune.

poza 4

Imaginile recent publicate au dezvaluit echipamentul remarcabil aflat la bordul avionului, care este un Airbus A-310 Medivac, scrie portandterminal.com.

In prezent, Germania foloseste 4 sau 5 din aceste aeronave in diferite variante, si intotdeauna cel putin unul dintre ele asteapta in alerta cu un kit de transport medical instalat. Avionul special din imagini este „August Euler”, stationat in Köln cu paturi pentru 38 de persoane si alte 6 statii de terapie intensiva.

Citeste si articolul :   Noua declaratie pe proprie raspundere, formulatul tipizat actualizat

poza 5

Autor