Directorul unei scoli, acuzat dupa ce doi minori au avut relatii intime in toaleta unitatii de invatamant

Doi minori, un baiat de clasa a opta si o fata de clasa a sasea au intretinut relatii intime in toaleta scolii, intr-o comuna din judetul Calarasi.

Un scandal monstru a izbucnit dupa ce baiatul s-a laudat cu fapta sa pe internet. Directoarea adjuncta spune ca directorul stia si a incercat sa musamalizeze incidentul. Acum au aflat si parintii, primaria, politia si Parchetul.

“Aici este toaleta elevilor, unde s-a intamplat cazul! La fete! Aici! Vreau sa va spun ca nu a durat foarte, foarte mult, ci chiar foarte putin. Elevii intr-adevar erau la ore. Au cerut la toaleta. In timpul ala aici era liniste perfecta. Au cerut la toaleta, li s-a dat drumul pentru ca este legal. Dupa care au revenit in clasa”, a declarat Daniela Dan, director adjunct al Scolii Generale Budesti, din Calarasi.

Totul s-ar fi intamplat pe data de 19 februarie. Despre relatiile intime dintre cei doi elevi minori s-a aflat insa in oras, abia acum, dupa ce baiatul s-a laudat in fata prietenilor, iar prietenii l-au dat de gol pe retelele de socializare.

“Invatam copiii sa faca sex in scoala? Ce inseamna asta?”, a declarat Ionel Matei, viceprimarul localitatii Budesti.

“Am aflat de la elevi! Elevii au fost primii care au auzit, dupa care au venit parintii fetei si au purtat discutii cu directiunea si cu colegii mei care sunt diriginti. Putin s-a musamalizat”, a mai spus Daniela Dan, director adjunct al Scolii Generale Budesti.

Intrebata in ce sens, aceasta a raspuns: “In sensul ca nu au vrut sa faca, ca sa zic asa, o popularizare a… Si asta a condus spre, ca sa zic asa, spre stricarea imaginii scolii.”

De asemenea, directoarea adjuncta a mentionata ca directorul a vrut sa tina acest lucru secret.

Publicitate

“Secret… Ca sa fiu sincera, domnul director a spus ca daca tinem secret, daca se tine secret aici, vor fi protejati elevii.”, a mentionat directoarea adjuncta.

Cazul este acum anchetat de politie, Parchet, Inspectoratul Scolar al judetului Calarasi si Primaria Budesti. Momentan, cei doi minori au fost despartiti. Eleva de 12 ani a fost transferata de familie la o scoala din afara orasului. Baiatul a ramas in scoala din Budesti, unde dascalii au intensificat paza, iar femeile de serviciu au primit o sarcina noua: trebuie sa supravegheze toaletele mai des.

Citeste si articolul :   Propunere: Vacanta Mare luata de elevi acum. Cand ar trebui sa se recupereze orele

“Psihologul scolar le-a propus sa le faca consiliere, daca sunt de acord, ca numai prin cererea parintilor se poate acest lucru. N-au vrut. S-a intocmit un grafic pentru femeile de serviciu care sa supravegheze toaletele mai des. Noi, ca profesori de serviciu, de fiecare data, intram in bai dupa ei. Nu ne ducem in cuseta lor. Am incercat si am discutat si cu parintii lui si cu parintii fetei, sa ii faca sa priceapa ca a fost o greseala enorma datorata hormonilor, varstei, peste care trebuie sa treaca cu usurinta”, a declarat Mihaela Dumitrascu, profesor la Scoala Generala Budesti, din Calarasi.

Astfel, scandalul provocat de cei doi elevi minori a pus pe jar intreaga comunitatea Budesti, cu tot cu primarie!

“Atata timp cat primarul orasului Budesti nu a fost instiintat de cele intamplate in scoala orasului Budesti, nu eu propun ca domnul director sa fie inlocuit din functie sau schimbat. Dar i-as recomanda sa-si dea demisia.”, a declarat Ilie Mihai, primarul comunei Budesti, Calarasi, potrivit Digi24.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.