Revoltator: Nepot de fost parlamentar PSD a injunghiat doi minori. Baiatul are doar 16 ani

Un adolescent de doar 16 ani, fiul judecatoare din judetul Arges a injunghiat doi tineri, dupa o cearta aprinsa.

Cutitarul este nepotul unui fost prefect si parlamentar. Baiatul este cunoscut pentru ca face parte dintr-o familie in care violenta este cartea de vizita.

Infractorul are doar 16 ani si este ruda cu social-democratul Constantin Tamaga, fostul prefect al judetului.

Nepotul fostului prefect din Arges a injunghiat doi minori

Publicitate

Adolescentul i-a taiat pe cei doi minori in zona gatului si toracelui, pe fondul unei discutii aprinse.

„In ziua de 10 septembrie a.c., politistii Sectiei 4 Politie Pitesti au fost sesizati cu privire la un conflict intre mai multi minori, in cadrul caruia doi dintre acestia au suferit leziuni. Agresorul, in varsta de 16 ani, a fost identificat la scurt timp de catre politisti si condus la sediul politiei. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunilor de loviri sau alte violente si tulburarea ordinii si linistii publice. Dupa administrarea probatoriului, politistii, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti, au retinut pe minor pentru 24 de ore, pe baza de ordonanta, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie propuse masuri preventive”, a declarat Madalina Epure, purtatorul de cuvant al IPJ Arges.

Citeste si articolul :   Parlamentarii vor vota joi decretul lui Iohannis pentru prelungirea starii de urgenta

Trecut violet in familia minorului

In trecut, fiul foatului parlamentar, si-a batut logodnica si a amenintat-o ca-i da foc. Incidendul s-a petrecut pe fondul geloziei barbatului care a banuit-o ca il inseala. Tanara a depus plangere, dar barbatul nu a patit nimic.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Camelia

Drimboi Camelia este redactor sef al ziarului online fabricatinromania.infoEditor cu mare experienta in alegerea celor mai bune stiri pentru cititori. Pasionata de astrologie, horoscop, bucatarie, retete culinare, showbiz, vedete, sanatate, evenimente politice recente, are o vasta experienta redactionala, lucrand pentru proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online samd ). Specializată în continut video, a fost social media manager pe cele mai mari pagini de Facebook din Romania, generand continut valoros cu engagement masiv si milioane de vizualizari. A lucrat pe teme de alimentație, sănătate, știrile zilei, politică, naturiste.