Diana Sosoaca, scandal mare: “Va voi face dosare penale de nu veti putea duce”

Fosta senatoare AUR, Diana Sosoaca, revine cu o noua serie de acuzatii la adresa autoritatilor.

Dina Sosoaca ameninta Guvernul cu o multime de dosare penale si actiuni in instanta pentru a ridica poporul sa lupte pentru drepturile lui.

”Va voi face dosare penale cat nu veti putea duce, va voi face actiuni in instanta cat nu veti putea duce, voi ridica poporul asta sa lupte pentru drepturile si libertatile lui, indiferent de pozitia pe care o voi ocupa”, a spus Diana Sosoaca.

Publicitate

Recent, Sosoaca a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, dar si la adresa partidelor care conduc Romania.

„Ba Iohannis, nu e nici Guvernul tau, nici Parlamentul tau, nici tu macar nu esti presedintele tau. Nu e poporul tau si nu e tara ta bai. E tara si poporul nostru. Iar tu esti o sluga. Voi toti din Parlament si Guvern sunteti slugile poporului romani, platiti din bani publici. Sa va intre bine in cap, slugi, asta sa tineti minte!”, a urlat Sosoaca.

Citeste si articolul :   Claudiu Tarziu, liderul AUR, despre Diana Sosoaca: "O revocam din toate functiile din Parlament"

Facebook a decis sa-i blocheze contul dupa ce Sosoaca a jignit o internauta

„Am contul blocat de azi dimineata, doar eu si Trump mai suntem blocati pentru atitudinile noastre. In schimb, in noi se da intr-un hal fara de hal. Mi s-a spus ca am fost blocata pentru ca i-am spus unei doamne ca are o fata de doamna de rad si curcile pe care le creste. Avand in vedere ca dansa ma injurase inimaginabil si eu am reclamat-o pe ea”, declara atunci Diana Sosoaca, potrivit romaniatv.net.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.