Mucegai in frigider – uite cum poti scapa imediat de el

Din pacate, mucegaiul in frigider se formeaza mai repede decat crezi. Adesea nu-l vezi direct ci doar cand efectiv ti-a “cucerit” frigiderul. Astfel, atunci cand exista o forma de mucegai avansata acesta se va observa prin puncte “gri”. In acest moement trebuie de urgenta sa curatati. Daca mucegaiul ramane netratat mult timp in frigider, mancarea dvs. se va strica si din nefericire probabil veti ajunge chiar sa il consumati involuntar. Extem de nesanatos! Cu urmatorul truc veti reusi sa curatati foarte repede petele de mucegai.

Frigiderul este locul potrivit pentru cresterea mucegaiului pentru ca este ca o casa pentru acesta: are tot ce ii trebuie ca sa se formeze si sa traiasca – umezeala si bacterii.. Frigiderele fiind adesea putin umede. Exista, de asemenea, mancare peste tot, uneori pachete mai vechi sau deschise care doar “tipa” pentru a deveni in cele din urma mucegaite. Fluxul permanent de aer din frigider (cand usa este deschisa) permite, de asemenea, mucegaiului sa se raspandeasca extrem de rapid. Da – si in mancare. Acesta este motivul pentru care este important sa va curatati frigiderul in mod regulat. Mucegaiul se raspandeste foarte repede. Cum poti contracara acest lucru? Cel mai bun lucru este preventia, astfel: curatati-va frigiderul o data pe saptamana. Incercati acest lucru: lamaie verde

Primul pas pentru a avea un frigider fara mucegai este desigur ca toate produsele deja contaminate sa fie aruncate.

Iata ce trebuie sa faceti:

Publicitate

1.Umpleti un castron cu apa si strangeti in el sucul de jumatate de lamaie;

2.Curatati cealalta jumatate de lamaie si puneti cateva bucati de coaja in apa;

3.Acum pune acest castron in cuptorul cu microunde. 3 minute;

4.Atentie, bolul va fi acum fierbinte;

5.Scoateti vasul din cuptorul cu microunde si puneti-l in frigider.

6.Inchideti frigiderul si asteptati 30 de minute acum.

7.Ia un burete, scoate vasul din frigider.

8.Acum stergeti frigiderul curat cu buretele ca de obicei. Veti observa cat de usor este acum si cum dispare mucegaiul

9.Frigiderul dvs. va arata ca nou! Si nu numai asta – mirosul va fi unul placut si proaspat;

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.