8 moduri de a folosi folia de aluminiu pentru bucatarie si gradina

In fiecare bucatarie exista o rola de „folie de aluminiu”. Poate fi folosit in diferite moduri.

Iata cateva:

Adaugati stralucire la vesela preferata: acoperiti fundul tavii cu folie de aluminiu, adaugati apa si apoi doua linguri de sare. Scufundati vesela in acest amestec. Apoi lasati sa stea 3 minute. Lasati-l sa se usuce si apoi stergeti-l cu o carpa de bumbac.

Faceti o minge din folie de aluminiu si frecati  cu ea  vasele, tigaile si aragazul .

Curatati-va bijuteriile acoperind fundul unui recipient cu aluminiu, adaugand detergent pentru rufe. Apoi spalati-va bijuteriile si lasati-le sa se usuce. Bijuteriile tale vor fi ca noi.

Puneti folie de aluminiu pe masa de calcat. Apoi puneti imbracamintea pe folia de aluminiu pentru a o calca. In acest fel si datorita caldurii pe care o va retine folia de aluminiu, calcati ambele parti in acelasi timp.

Curatati fierul de calcat .O foaie de folie de aluminiu si o lingura de sare, utilizate impreuna, este una dintre cele mai bune metode pentru curatarea fierului. Aceste elemente pot elimina stratul negru care se formeaza pe suprafata fierului de calcat.

Citeste si articolul :   10 motive pentru care nu ar trebui sa arunci coaja de portocala

Indoiti folia de aluminiu de mai multe ori si taiati-o cu o foarfeca, acest lucru va va ajuta sa va ascuti foarfeca.

Pentru a va proteja plantele de insecte, introduceti bucati de folie de aluminiu in ghiveci.

S-a demonstrat ca aluminiul prezinta un risc pentru sanatate.

Asociat cu produse acide precum peste, lamaie sau rosii, acesta poate fi toxic. Cercetatorii se intreaba, de asemenea, despre legatura acesteia cu boala Alzheimer si cancerul de san. OMS considera ca un adult poate absorbi in siguranta maximum 50 mg de aluminiu in fiecare zi.

Autor