10 plante care atrag iubirea

Potrivit vechilor invataturi chinezesti ale Feng Shuiului , plantele vii afecteaza energia umana, creeaza o atmosfera armonioasa si un microclimat favorabil in casa.  Pentru a obtine rezultatul dorit, va trebui sa incercati: alegeti plantele potrivite si aranjati-le in ordinea corecta. Mai mult, florile nu trebuie „depuse” in dormitor – nu trebuie sa fie prea aproape de pat.

Este important sa ne amintim ca anumite flori de interior sunt responsabile pentru diferite domenii ale vietii. Urmatoarele  10 plante  sunt responsabile pentru componenta iubirii.

1. Spathiphyllum.

Aceasta planta, care aduce intelegere reciproca si dragoste in casa, este foarte populara, fiind numita si „fericire feminina” in randul oamenilor. Se crede ca oamenii singuri trebuie sa-si achizitioneze aceasta planta apoi in curand isi vor intalni sufletul pereche.

2. Saintpaulia

Se crede ca aceasta planta, simbolizand iubirea eterna, salveaza oamenii  de certuri si confruntari.

Publicitate

3. Hibiscus (sau trandafir chinezesc) .

Daca ai aceasta planta   in casa ta poate aduce o poveste de dragoste pasionala sau poate reinvia o relatie lenta.

4. Hoya (iedera de ceara) .

Este de remarcat faptul ca, in unele tari, este obisnuit sa se dea aceasta planta pe 14 februarie . Se crede ca aceasta floare trebuie pastrata in dormitor, apoi va proteja fericirea familiei.

Citeste si articolul :   Calendarul de toamna al gradinarului. Ce lucrari sunt obligatorii in luna octombrie pentru o recolta bogata anul viitor

5. Mirt .

Aceasta planta ajuta la intarirea casatoriei, aduce pace si fericire familiei. In unele tari, apropo, este prezentat noilor casatoriti pentru o nunta.

6. Anthurium (asa-numita fericire a Omului).

Aceasta floare ajuta fericirea si succesul sa-si gaseasca drumul in casa ta, iar indraznetii tai aparatori gasesc forta masculina.

7. Aichryson

Printre oameni, aceasta planta este numita doar ca un copac al iubirii sau ca un copac al fericirii. Se crede ca va protejeaza fericirea, dragostea si succesul.

8. Kislitsa (Oxalis) .

Expertii le  sfatuiesc pe toate doamnele care viseaza sa gaseasca un barbat demn sau pe cele care au nevoie sa-si pastreze familia impreuna, sa cumpere aceasta floare.

9. Chlorophytum .

Aceasta floare este capabila sa umple casa cu armonie, fericire si stabilitate.

10. Calathea .

Aceasta planta a fost mult timp considerata si un simbol al unei vieti fericite de familie. Prin urmare, daca vrei sa pastrezi fericirea si iubirea, pune aceasta floare in casa ta.

Autor