Cu acest truc plantele dumneavoastra vor fi mereu udate atunci cand sunteti in vacanta

Tuturor ne place sa plecam mereu in vacanta si nu conteaza daca este pe plaja, la munte sau intr-un oras cosmopolit, principalul lucru este sa iesiti, sa evadati si sa va relaxati. Pentru alte lucruri, totusi, sezonul de sarbatori sau de vacante nu este la fel de usor, de exemplu pentru plentele dvs. din locuinta. Daca nu ati luat masurile de precautie corecte, plantele dvs. vor trebuie sa renunte la apa pentru o perioada mai lunga de timp. De asemenea, se intampla de cele mai multe ca la intoarcerea din vacanta, plantele sa nu arate tocmai bine daca in aceea perioada ele nu au mai avut apa. Astfel,cu acest truc, ele vor fi udate automat atunci cand nu sunteti in preajma.

De cele mai multe ori faci ca udarea plantelor sa  fie facuta de catre o persoana de incredere cat timp va dura vacanta ta. Ii dai cheile si astfel responsabilitatea pentru plante va fi preluata pentru urmatoarele saptamani. Dar daca nu ai pe cine acest lucru va devini dificil. Depozitarea plantelor la prietenii suna, de asemenea, destul de stresant. Cu toate acestea, nu doriti sa trebuiasca sa o sacrificati dar ce altceva poti face in astfle de situatii.

Truc de udare automata

Citeste si articolul :   Ce se face pentru spor si sanatate in Martea Alba din Saptamana Luminata. Ce este interzis sa facem in aceasta zi si ce se da de pomana

Cu acest truc plantele tale sunt bine ingrijite. Astfel, poti sa te intinzi undeva pe plaja fara griji, cu constiinta curata ca ele vor avea suficienta apa. Tot ce aveti nevoie este o pereche de sticle de plastic care va pot impiedica uscarea plantelor si niste hartie de bucatarie.

Publicitate

Ai nevoie de:

sticla de plastic

planta in ghiveci

apa

foarfece

servetele de hartie/prosoape de hartie

Asa functioneaza:

Mai intai, taiati sticla de plastic in jumatate.

Acum umpleti sticla cu apa. Ar trebui sa fie suficient doar pentru timpul in care esti plecat.

Indepartati patru foi de hartie de pe prosopul de hartie si indoiti-le de doua ori. Acum rasuceste putin sulul format.

Acum infasurati prosopul de hartie in jurul plantei. Asigurati-va ca il impingeti cu adevarat in pamant, astfel incat sa fie foarte aproape de planta. Acesta este singurul mod de a-l uda corespunzator dupa aceea!

Asezati recipientul cu apa langa planta si puneti capatul prosopului de hartie in apa.

Citeste si articolul :   Putini oameni reusesc sa rezolve acest puzzle. Unde este tigrul ascuns din imagine

Hartia este acum imbibata cu apa si hraneste treptat planta cu apa.

Dupa realizarea acestui mic artificiu nimic nu va mai stai in cale si plantele tale vor primi apa atunci cand tu te vei bucura de concediul mult dorit.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.