RCS-RDS. Decizie de ultima ora! Toti abonatii trebuie sa stie

OPPO si DIGI Mobil au anuntat incheierea unui parteneriat prin intermediul caruia, incepand cu luna februarie, smartphone-urile OPPO vor fi disponibile in oferta operatorului de telefonie mobila.

Primele produse disponibile vor fi doua modele ale seriei A, respectiv OPPO A15 si OPPO A53, doua smartphone-uri care imbina conectivitatea de ultima generatie cu posibilitatile multiple de divertisment online.

Ambele telefoane sunt disponibile atat online, cat si in reteaua de puncte de prezenta DIGI. Modelul OPPO A15 beneficiaza de o oferta speciala, putand fi cumparat cu avans zero si rate fixe avantajoase, impreuna cu abonamentul DIGI Mobil Optim. Clientii pot beneficia de minute nelimitate de convorbiri in retele fixe si mobile nationale, mii de minute internationale, net nelimitat in reteaua DIGI Mobil 4G, la pretul de 5 EUR (inclusiv TVA) pe luna.

Camera tripla cu inteligenta artificiala

OPPO A15 are un diplay de 6.52 inci HD+ si dispune de o camera tripla cu inteligenta artificiala, care reda intocmai momentele cele mai importante pentru utilizatori. Ansamblul de camere este alcatuit dintr-o lentila principala de 13MP, o lentila macro de 2 MP si o lentila de adancime de 2MP care asigura un efect bokeh natural fundalului. Prin modul Portret Bokeh, fotografiile realizate cu camera frontala au un efect natural, iar pentru un plus de creativitate, pot fi adaugate 6 filtre speciale.

Prin imbinarea functiilor Dazzle Color si Recunoastere AI a mediului, cele doua modele ofera modul AI de Imbunatatire a cadrului, care poate reda impecabil 21 scenarii de fotografiere diferite. Mai mult, utilizatorii au posibilitatea de a-si imbunatati fotografiile prin cele 15 filtre disponibile si clipurile video prin alte 10 filtre. Acest model vine cu interfata de utilizare proprietara OPPO ColorOS 7.2 si cu un set de caracteristici apreciate de utilizatori.

Cu un ecran de 6,5 inci si o rata de improspatare de 90Hz, OPPO A53 beneficiaza de o baterie puternica de 5000 mAh, cu tehnologia de incarcare rapida la 18W, precum si cu un procesor performant octa core, Qualcomnm Snapdragon. Totodata, datorita camerei triple si a modurilor suplimentare cu care telefonul este dotat, utilizatorii vor putea surprinde clipuri video si fotografii expresive.

Unul din liderii global in industria smartphone-urilor, cu un portofoliu de produse inovatoare, si peste 100 de milioane de produse vandute anual, OPPO isi demonstreaza astfel angajamentul de a se extinde in ritm accelerat pe plan local si de a le oferi consumatorilor romani cele mai noi si avansate tehnologii. OPPO este prezent pe piata locala din luna iunie a anului trecut.

Citeste si articolul :   Gata! S-au anuntat rezultatele finale BEC alegeri parlamentare 2020.

DIGI Mobil este serviciul de telefonie mobila al operatorului DIGI, principalul furnizor de servicii de comunicatii fixe de pe piata autohtona si liderul portabilitatii pe segmentul serviciilor de voce si date mobile, in Romania, cu peste 2,4 milioane de numere portate (cumulat, din octombrie 2008 pana in prezent). La 30 septembrie 2020, DIGI Mobil inregistra 3,6 milioane unitati generatoare de venituri (RGU sau servicii) pe piata din Romania*.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.