Digi/ RCS-RDS. Decizie de ultima ora! Ce se intampla cu pretul la Internet

Cei de la Digi/ RCS-RDS, chiar si in timpul pandemiei de coronavirus au facut o noua oferta pentru consumatori care vizeaza serviciile de Internet, foarte folosite in timpul izolarii. Datorita internetului nu avem timp sa ne plictisim.

Noua oferta a celor de la Digi/ RCS-RDS
Ultimele zile au fost foarte productive pentru cei de la compania Digi/ RCS-RDS, acestea au lansat o noua oferta in ceea ce priveste serviciile de Internet. Mai multe beneficii pentru un pret mai mic, asta ofera compania consumatorilor sai. Cu alte cuvinte, viteza de navigare a ramas aceeasi, dar costul a scazut cu jumatate.

Cel mai bun abonament de la Digi/ RCS-RDS, Fiberlink 1000 a fost modificat. Acest abonament are cele mai mari viteze de Internet, ceea ce il face cel mai preferat produs de romani, mai ales acum, in timpul pandemiei.

Ce alte oferte are Digi/| RCS-RDS la seriviciile de Internet
Conform furnizorului serviciilor de Internet, orice abonament ai alege, oferte sunt pentru toate buzunarele si viteza de navigare este una buna. Compania declara ca are viteze foarte bune si pentru Internetul fix.

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.

Comentariile sunt închise.