Alerta ANM. Vremea se schimba radical in urmatoarele ore.

ANM a emis o avertizare meteo de ninsori, lapovita si posibile depuneri de polei. Informarea intra in vigoare vineri seara si este valabila pana sambata la ora 18.00. Totodata, meteorologii anunta ca avertizarea este valabila in toata tara, inclusiv in Bucuresti. De asemenea, temperaturile vor scadea pana la -4 grade Celsius.

In nordul, nord-estul si local in centrul tarii, iar din dimineata zilei de sambata si in regiunile sud-vestice si pe arii restranse in cele sudice, vor fi perioade in care se vor semnala precipitatii sub forma de ninsoare si precipitatii sub forma de lapovita si ploaie, care vor favoriza formarea poleiului, anunta ANM. La munte temporar va ninge.

Ninsorile vor fi in general moderate cantitativ (cantitatile de precipitatii vor depasi pe arii restranse 10-15l/mp) si se va depune strat nou de zapada, pe alocuri consistent.

Avertizarea meteo este in vigoare de vineri ora 20.00 pana sambata la ora 18.00.

Meteorologii anunta ninsori si in Bucuresti pana sambata seara

Potrivit meteorologilor si in Capitala se anunta ninsori, lapovita si polei, dar si temperaturi de minus 4 grade pana la maxim 3 grade.

Potrivit  prognozei speciale pentru Bucuresti, valabila de vineri, ora 20.00 pana sambata la ora 18.00, cerul va avea innorari, iar din dimineata zilei de sambata se vor semnala precipitatii, slabe cantitativ, sub forma de ninsoare, lapovita si ploaie si vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla in general slab. Temperatura minima va fi de -4…-2 grade, iar maxima termica a zilei de sambata se va situa in jurul valorii de 3 grade.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.