Cele mai incompatibile semne zodiacale

Exista anumite combinatii nefericite de semne in zodiac, care pot fi fie opuse, fie dimpotriva, prea asemanatoare.

Taur si Sagetator

Relatia dintre Taur si Sagetator este o lupta dura, deoarece aceste semne au dorinte si nevoi mult prea  diferite. Prioritatea Taurului este  adesea construirea unei familii puternice, a unei case si a unei cariere, in timp ce prioritatea Sagetatorului este distractia . Taurul este incapatanat, trebuie sa aiba incredere in partenerul sau, dar increderea in evazivul Sagetator va fi extrem de dificila.

Scorpion si Berbec

Scorpionul si Berbecul sunt uniti de faptul ca sunt semne pasionale, mereu pregatite pentru jocurile de dragoste. Cu toate acestea, in acelasi timp, sunt destul de sceptici, independenti si predispusi la concurenta. La inceput, pot fi legati de o dorinta sexuala puternica, dar in viitor este inevitabila o lupta pentru putere, unde Berbecul va lupta pentru conducere, iar Scorpionul va lupta pentru detinerea  controlului cu toata puterea sa.

Leul si Fecioara

Fecioara si Leul nu au practic nimic in comun.Sunt doua semne zodiacale mandre.  Fecioarele sunt prea mandre pentru a se rasfata cu emotii intense, in timp ce Leul foloseste mandria pentru a justifica izbucnirile lor emotionale. O Fecioara timida si rece, in mod clar, nu vrea sa fie in centrul atentiei alaturi de un Leu absolut extrovertit si aprins.

Balanta si Rac

Racul  are nevoie de un partener pe care sa se poata baza si care sa-i echilibreze emotionalitatea cu rationalitatea. In teorie, o Balanta grijulie va fi capabila sa calmeze Racul, dar este mai probabil ca dorinta Balantei de a multumi pe toti cei din jur (si nu doar pe partenerul sau) il va face pe Rac  sa simta neincredere. Deoarece ambele semne incearca sa evite conflictele, resentimentele se vor acumula pana cand unul dintre ei  va exploda.

Fecioara si Sagetator

Sagetatorul Focului este obisnuit sa faca doar ceea ce vrea si cand vrea . Fecioarele, la randul lor, sunt atente si metodice, este putin probabil sa ia vreo masura fara a calcula toate consecintele posibile. In ciuda faptului ca ambele semne sunt cunoscute pentru adaptabilitatea lor si sunt considerate mai rationale decat emotionale, impulsivitatea Sagetatorului o va  enerva foarte mult pe Fecioara precauta (si invers).

Publicitate

Gemeni si Fecioara

Ambele semne sunt adaptabile si sociabile, dar Gemenilor le va fi greu sa se impace cu critica constanta a Fecioarei. Fecioara trece prin viata incet si constient, iar Gemenii iau decizii impulsiv, uneori fara a gandi  aruncand nesfarsite motive pentru critica Fecioarei. Este putin probabil ca batalia dintre aceste semne zodiacale  sa se incheie cu un final fericit.

Citeste si articolul :   Horoscop saptamanal 19 iulie - 25 iulie 2021

Berbec si Taur

Berbecul si Taurul sunt personalitati puternice si ambitioase, dar, din pacate, aceasta nu este o garantie a unei bune compatibilitati. Berbecul este impulsiv si extrem de optimist, in timp ce Taurul percepe informatiile incet si constant, sunt renumiti pentru stabilitatea lor. Taurul poate fi foarte rabdator, dar nici rabdarea Taurului nu va fi suficienta pentru un Berbec fierbinte si impulsiv. Taurul si berbecul se vor bate in mod inevitabil.

Rac si Varsator

Varsatorii sunt analitici, independenti si destul de cool, in timp ce Racii sunt oameni cu inima buna, care au cel mai mult nevoie sa se simta in siguranta. Varsatorii au nevoie de un partener care sa fie la fel de puternic si increzator in ei insisi ca si ei, iar Racii, la randul lor, doresc apropiere emotionala, tandrete si incredere in partenerul lor si in relatii. In general, o discrepanta completa.

Gemeni si Capricorn

Nu exista mai multe abordari diferite ale vietii decat abordarea acestor doua semne. Capricornul acorda o mare importanta regulilor si ordinii, in timp ce Gemenii nu au nicio problema cu aceste doula lucruri . Capricornii sunt incapatanati si rezervati, Gemenii sunt zgomotosi si prietenosi.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 septembrie 2020. Venituri neasteptate pentru Leu

Capricorn si Sagetator

Capricornul este cel mai dur semn al zodiacului. Capricornul neclintit si practic nu va sti ce sa faca cu Sagetatorul care este mereu vesel. Sagetatorii nu tolereaza monotonia, vor intotdeauna sa incerce ceva nou. Capricornii, pe de alta parte, exceleaza la regularitate si predictibilitate. Realismul Capricornului va stinge cu siguranta flacara unui Sagetator pozitiv.

Publicitate

Autor