Anul 2023, anul Iepurelui de apa aduce dragoste pentru aceste zodii: se pot casatori

Trei reprezentanti ai zodiacului sunt pe cale sa experimenteze dragostea si fericirea in familie, in timp ce sunt sustinuti de atmosfera binevoitoare a acestui nou an. Pe langa faptul ca au sprijinul lui Venus in Gemeni din 3 ianuarie si pe cel al lui Jupiter in Berbec apoi in Taur, ar putea chiar spera ca aceste fluctuatii duc la o casatorie.

O dispozitie amoroasa va domni in 2023 si poate duce la casatorie pentru aceste semne zodiacale

Pesti

Reprezentantii zodiei Pesti vor gasi in sfarsit stabilitatea necesara pentru a stabili o baza buna pentru noua lor familie.

Anul 2023 va fi anul in care vor fi hotarati in sfarsit sa iasa din singuratatea lor si sa arate celuilalt ca stiu sa primeasca iubire si sa si ofere . Ajutati de Venus in Varsator din 3 ianuarie, Pestii vor fi si ei condusi de energie sanatoasa; isi vor simti aripile crescand. Si pe buna dreptate, le va permite, printre altele, sa reaprinda flacara stiind sa creeze momente memorabile alaturi de partenerul lor. Anul 2023 va fi cu siguranta o perioada grozava de impartasire, experiente si emotii pozitive pentru cuplu. Nu trebuie sa ne mire ca toata aceasta dinamica frumoasa duce la nunti de neuitat, fie ca sunt grandioase sau modeste. Pentru ca pana la urma conteaza mai presus de toate contextul ceremoniei si al unirii iubirilor. Mai mult decat dimensiunea uneori spectaculoasa a acestui eveniment.

Pentru ceilalti nativi din aceasta zodie, cei care nu au partener, nu sunt imuni la surprizele frumoase. Ele pot lua forma intr-un fel sau altul cu conditia sa profite de oportunitatile care le ies in cale. Acesta este, de asemenea, momentul perfect pentru a stabili transformari in viata lor amoroasa. Mai mult, ar putea sa apara episoade romantice imprevizibile si stimulatoare.

Gemenii

Anul 2023 va fi o oportunitate pentru nativii Gemeni de a experimenta o transformare benefica in multe feluri. Viata lor se va muta la un nivel superior si vor gasi atunci toata puterea  de care au nevoie pentru a lua deciziile corecte, mai ales in dragoste. Aceasta schimbare le va permite sa intampine maiestuos afectiunea pe care o luasera prea putin in considerare pana acum.

Pentru cei singuri, Jupiter in Berbec va deschide in curand noi perspective pentru dragoste. Este posibil ca anul acesta sa-i anime cu o pasiune atat de inflacarata, incat pur si simplu nu pot trece neobservati. Aceasta energie, impreuna cu compasiunea, loialitatea si generozitatea lor nu pot decat sa impresioneze si sa impuna respect.

Citeste si articolul :   Horoscop pentru saptamana 15-21 mai 2023: a sosit timpul pentru actiune

Anul care vine este asadar o faza far si radianta pentru multi Gemeni care vor putea evolua pe baze mai sanatoase, si asta pe toate planurile. Toate incununate de un succes amoros probabil de durata.

Berbec

Pentru nativii din Berbec, anul 2023 nu va fi pus doar sub semnul prosperitatii si al implinirii, ci si al norocului.

Pentru ca initiativele lor vor da roade, cariera lor va experimenta o evolutie semnificativa si ii va motiva sa depuna mai multe eforturi. Anul acesta 2023 va fi si momentul ideal pentru intalniri idilice sau chiar relatii de durata si solide.

Condusi de aura lui Jupiter in Berbec dar si de Venus in Varsator, Berbecii vor putea gasi in ei insisi suficienta lejeritate, bunastare si dragoste pentru a se darui altora. Nimic nu ar trebui sa-i impiedice sa arate putina vulnerabilitate fata de persoana potrivita. Cel care le poate aprecia temperamentul impulsiv si inflacarat si le poate admira determinarea fara cusur.Cu ea, Berbecul nu trebuie sa se teama de plictiseala si de capriciile rutinei. Motiv pentru care nativii acestei zodii pot spera sa concretizeze toate acestea printr-o frumoasa cerere in casatorie si sa-si intemeieze o familie fericita.

Autor