Zodiacul chinezesc 2021. Ce se intampla cu fiecare zodie

Anul Chinezesc 2021 este anul Anul Bivolului de metal si vine imediat dupa anul sobolanului de metal. Incepe pe 12 februarie 2021 si se termina pe 30 ianuarie 2022.

Horoscop chinezesc 2021

“Horoscop chinezesc 2021 pentru Sobolan

Sobolanul are un an echilibrat, un an mai prost din punct de vedere al sanatatii. Are steaua doi pe el, care inseamna probleme cu sanatate, dar in acelasi timp nu se adreseaza numai sobolanului, ci si carierei. Este un an de distrugere al carierelor, vor aparea conflicte, vor aparea oameni care pleaca de la serviciu. Care vor manifestari pe strada. Un an foarte plin de incarcatura. Sobolanul o duce, in schimb, binisor. El face ce stie sa faca: bani. E aducator de prosperitate. In rest, trebuie sa aiba grija la sanatate.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Bivol

Publicitate

Cu toate ca este an de Bivol, nu o sa fie un an bun pentru Bivoli. Cu toate ca are niste elemente de prosperitate foarte bune, niste elemente de ajutor foarte bune, dar din cauza incapatanarii lui, nu ii va fi bine. Au tendinta de a cadea in noroi si de a se odihni si atunci vine seful lui si da cu biciul. Totdeauna, trebuie sa ii stimulezi pe copiii Bivoli sau sa nu te lasi pe tanjala. Stapaniti-va agresivitate!

Horoscop chinezesc 2021 pentru Tigru

Are steaua multiplicarii, dar o duce mai bine decat Bivolul. El este justitiar si avem un sfat pentru toti oamenii din lumea asta: nu va puneti cu Tigrii anul acesta. Daca pana acum mai inghiteau cate o prostie, acum devin firiosi si nu te mai iarta. Profesional, va fi un an benefic pentru Tigrii. Daca ar putea sa iti tina gura mai mult anul acesta, ar fi foarte bine.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 17 iunie 2021. Noi oportunitati se arata in zodia Pestilor

Horoscop chinezesc 2021 pentru Iepure

O duce mult mai bine anul acesta. Are un an minunat, cu o singura exceptie. Are aceasta energie foarte puternica care poate sa le dea: certuri, probleme de comunicare, pot fi foarte barfiti, pot fi chiar tradati, chiar si la locul de munca sau in familie. Vor fi mai curtati, mai carismatici. Se dezvolta si in planul carierei. O vor duce mult mai bine chiar si elevii si studentii care in acest an au examene.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Dragon

Este una dintre cele mai afectate zodii in acest an. Nu mai are atata capacitate sa ii ajute pe altii si trebuie sa invete sa se ajute pe el insusi. Este impiedicat sa isi termine proiectele si va fi nevoit sa lupte dublu, fie cu oamenii din jurul lor, fie cu anumite tendinte. Este o zodie foarte puternica, dar problema este alta: are anumite energii impotriva lui. Multa grija la cum comunicati. Anul acesta veti fi intelesi foarte greu!

Horoscop chinezesc 2021 pentru Sarpe

Trece peste acest an mult mai bine decat Dragonul, mai ales ca este an aliat. Desi au steaua distrugerilor si a dezastrelor, sa nu dispere pentru ca anul, in mod normal, nu este rau. Sarpele poate sa ii faca fata. In schimb, trebuie sa aiba grija in lunile cu stele proaste. Sarpele o sa o duca foarte bine in ultimele trei luni pentru ca se intalneste cu un prieten si va fi ajuta. O duce mult mai bine decat Dragonul. In a doua jumatate a anului, usor-usor pot sa rezolve lucrurile.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 1 februarie 2022. Zodia care isi indeplineste visele

Horoscop chinezesc 2021 pentru Cal

In sfarsit, isi revine. Merge in galop si nu ii mai opreste nimeni. Au steaua succesului si a victoriilor si nu prea poate sa ii invinga nimeni. Insa, este o mica problema. Si calul este afectat, dar in secundar. Nu are voie sa se insingureze. Ar trebui sa petreaca niste timp de calitate cu familie si sa nu ia nicio relatie ca fiind una comoda. Faceti un efort si aratati-va sentimentele, cultivati relatia. Ideal ar fi sa isi indeplineasca tot ce si-a propus.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Oaie

Oaia este in an de dusman, cu o stea a certurilor si a proceselor. Aceasta energie, care nu este de bun-augur, este insotita de puterea tai-sui. Faptul ca Oaia, fara sa vrea, confrunta aceasta energie, pentru ca se afla opus de Bivol, deja creeaza o problema mare. Pot sa ia parte la imbolnavirea unei persoane din familie, dar si ei trebuie sa aiba grija la sanatate. Atentie la tradari, invidii, gelozii!

Horoscop chinezesc 2021 pentru Maimuta

Lasa in spate aceasta casa a cimitirelor. Pot sa sufere o pierdere in familie in acest an. Totusi, este mult mai bine reprezentata decat Oaie. Are niste energii mai benefice si atunci poate sa scoata capul la suprafata foarte usor si in multe ipostaze vor excela, cu mare atentie la comunicare. Pot avea accidente.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Cocos

Cocosul este vedeta. Daca nu o duce bine in acest an, nu stiu cand o va duce bine. Este an de aliat, este an de prosperitate. O duc foarte bine. O singura mica problema: energia de pe Iepure se oglindeste pe Cocos. Acele energii pot sa ii afecteze daca ei aleg sa sustina ceva rau sau pe cineva care a facut ceva rau.

Citeste si articolul :   Cele mai norocoase zodii din Octombrie. Horoscop complet pentru toate zodiile. EXCLUSIV

Horoscop chinezesc 2021 pentru Caine

Evitati aglomeratia! Atentie la sanatate si bani. E tenace, dar foarte indaratnic si trebuie sa invete sa asculte de sfaturile celor care se pricep mai bine, ceea ce va fi greu. Au o stea total nefavorabila: steaua sapte, cea care a influentat pandemia. Sa aiba mare grija sa evite aglomeratiile, chiar si in vacanta de vara. Nu este un bun pentru investitii, puteti fi mintiti. Atentie la ce acte sau contracte semnati.

Horoscop chinezesc 2021 pentru Mistret

Anul acesta, din pacate, nu pot face ce si-ar dori. Ori vine cineva si le pune bete in roate, ori ii tradeaza cineva, ori le fura banii cineva. Mistretul crede orice, ii cred pe oameni si cred ca toti oamenii sunt ca ei. Atentie foarte mare la tradari si mai ales barbatilor, mai ales daca sunt in functii de conducere”, scrie in horoscopul prezentat la Antena3.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.