Horoscopul chinezesc – ce semne vor avea noroc in dragoste in 2021

Sobolan

Pentru Sobolani, aceasta va fi o perioada plina de emotii, flirt si oportunitati neasteptate. Daca stii sa le folosesti corect, atunci poti intalni iubirea adevarata, care nu te va priva de pretioasa libertate. Astrologii asigura ca norocul va fi de partea acestui semn pe tot parcursul anului 2021.

Bivol

Bivolul  trebuie sa se pregateasca pentru surprize placute care se vor potrivi celorlalte jumatati ale acestuia  pe tot parcursul anului. Nimic nu va interfera cu fericirea lor, iar dorinta de a trece la nivelul urmator va creste . Ianuarie ii va oferi  posibilitatea de a-si cunoaste marea dragoste.

Tigru

Pentru Tigri, 2021 este o perioada de dragoste si satisfactie emotionala. In plus, va avea succes financiar, asa ca ar trebui sa va asteptati la oferte generoase. Tigrii singuri sunt gata sa faca orice sacrificiu pentru a-si intalni sufletul pereche. Cu toate acestea, sunt sfatuiti sa ia decizii incet, pentru a nu ramane cu inima franta.

Iepure

Inceputul anului 2021 va oferi iepurilor sensibili energie, multe probleme si situatii neasteptate. Exista sansa sa te indragostesti la prima vedere. Ziua de nastere va aduce o experienta de neuitat. Pentru iepurii care au deja o pereche, acesta este un moment bun pentru a va preocupa din nou unul de celalalt.

Dragon

Cei mai mari norocosi din 2021 vor fi Dragonii. In ianuarie vor avea o multime de emotii . Pentru reprezentantii singuri ai acestui semn, anul va fi un moment bun pentru o noua poveste de dragoste, asa ca ar trebui sa incerce sa iasa mai des si sa comunice mai mult pentru a intalni oameni noi. Este posibil ca printre ei sa intalneasca dragostea vietii lor. Pentru cei casatoriti, incepe o perioada de pace si armonie. In aceasta situatie, ei sunt deschisi la compromis, toleranta si intelegere.

Sarpe

Serpii doresc aventura si emotii noi. Anul care vine poate satisface nevoile lor, mai ales vara, cand sansele de a cunoaste o mare dragoste sunt mai mari ca niciodata.

Pentru cei care au un partener, poate exista o perioada de bucurie reciproca exclusiv.

Cal

Pentru Cal, 2021 este plin de romantism si preocupari spirituale. Se vor arunca cu capul in viata de familie, iar stelele vor fi de partea lor. Pentru cei cu un cuplu, acesta este un moment de progres si satisfactie spirituala. Acesta este un an de mari realizari, invaluit in surprize si secrete. Pentru persoanele necasatorite intr-o relatie iubitoare, iulie este extrem de promitatoare. Au toate sansele sa-si gaseasca sufletul pereche.

Citeste si articolul :   Ce se va intampla pentru fiecare semn zodiacal in 2021?

Oaie

Pentru Oaie , 2021 promite a fi pasionat, plin de evenimente si plin de surprize. A sosit timpul pentru decizii serioase si responsabile, ale caror beneficii nu vor intarzia sa apara. Cei care au un cuplu vor experimenta o noua etapa in relatia lor.

Maimuta

Maimuta va fi plina de energie pozitiva anul acesta. Este preocupata de escapade romantice, plimbari nocturne . Ele  fac multe planuri pentru viitor, asa ca va avea loc o schimbare brusca in viata lor personala.

Cocos

Cocosii romantici isi doresc afectiune si spontaneitate. 2021 este ideal pentru a construi relatii pe termen lung, dar cei  casatoriti  ar trebui sa fie atenti, deoarece anul este plin de tentatii. Daca luati decizii precipitate, relatia actuala va fi distrusa.

Caine

Cainii se vor bucura din plin de toate surprizele pe care le pregateste anul viitor. Ianuarie va oferi ocazia de a simti emotii placute din noile cuceriri. Pentru cainii singuri, acesta este momentul perfect pentru a va aventura intr-un teritoriu neexplorat si a-si incerca norocul in dragoste. Pentru cei care au un partener, ei  au pregatit intalniri romantice. Pana la sfarsitul anului, este probabil ca marele vis sa se implineasca.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 18 martie 2021. Semnele zodiacale vor fi intr-o dispozitie excelenta

Mistret

2021 este un an de aventura si distractie pentru mistreti . Ianuarie este favorabil intalnirii cu oameni noi. Datorita farmecului lor, mistretii  se vor bucura de o viata amoroasa si de o armonie emotionala.

Publicitate

Publicitate

Autor