7 lucruri pe care barbatii maturi nu le fac niciodata

Un barbat matur nu fuge niciodata de necazurile sale

Cand un barbat ajunge la maturitate, incepe sa-si dea seama ca inchiderea in camera lui si ascunderea de lume nu va rezolva nimic. Un barbat matur stie ca cel mai bun mod de a rezolva o problema este de a face fata acesteia si de a gasi o solutie. Nu fuge de problemele sale, se ocupa de ele cu responsabilitate.

Un barbat matur nu te va critica

Un barbat care te iubeste cu adevarat nu te va critica niciodata. Fie ca este vorba de aspectul tau, de greutatea ta, de slujba ta, de sperantele tale sau de visele tale. Un barbat matur este un sprijin. El nu te va rupe niciodata pentru a-si satisface propriul ego. Vrea sa fii fericit.

Un om matur nu se teme sa-si arate emotiile

Un barbat matur stie ca a arata emotie nu este un semn de slabiciune. Este un semn al unei persoane umane, al unei fiinte deschise si vulnerabile. Nu crede ca se injoseste  impartasindu-si sentimentele sau spunandu-ti ca te iubeste.

Un barbat matur nu te va face sa te simti nedorit

Un barbat matur nu te va face niciodata sa simti ca nu esti o prioritate, ci va incerca sa te includa in toate dimensiunile vietii sale. Va va duce sa ii  cunoasteti familia si prietenii si va intra intr-o relatie serioasa. Ar putea dori sa iasa din cand in cand cu prietenii sai, dar nu te va lasa sa pleci. El va gasi intotdeauna timp sa-l petreaca cu tine.

Un barbat matur te va respecta

Exista multe modalitati de a fi respectuos intr-o relatie. Un barbat matur nu te va face niciodata sa faci ceva impotriva vointei tale. El nu va trece niciodata linia si nu va rade niciodata de credintele tale. Va va respecta spatiul personal si sentimentele. Stie ca o relatie sanatoasa este construita pe incredere si respect reciproc.

Barbatul matur are o relatie sanatoasa cu mama sa

Un barbat matur are timp pentru parinti. El apreciaza modul in care l-au ingrijit si este fericit sa faca la fel. Cu toate acestea, el nu le permite sa ia decizii pentru el. Are capul pe umeri si se comporta cu dragoste, bunatate si respect cand vine vorba de familia sa. Dar nu-i va lasa pe parintii sai sa te trateze rau.

Un om matur planifica viitorul

Un om matur nu se gandeste doar la prezent. El poate trai in prezent in timp ce planifica viitorul. Ofera mai multe lucruri, cum ar fi o viata pentru doi, o casa, copii etc. Este ambitios si vrea sa mearga cat mai departe cu tine.

Autor