Horoscop prezentat de Neti Sandu. Vesti bune pentru Berbeci si Capricorni. Previziuni pentru weekend

Horoscop zilei prezentat de Neti Sandu. Celebrul astrolog vine cu vesti pentru toate zodiile. Afla ce ti-au pregatit astrele.

Horoscop cu Neti Sandu:

BERBEC

Un reviriment in sfera sentimentala si o sa va bucurati de traiul in doi, ca nu va mai distrage munca. Intrevedere cu cineva care vine cu o oferta de parteneriat si ar fi tocmai bine pentru voi sa mai luati un ban in plus ca vreti o vacanta ca lumea, ca meritati.

Publicitate

TAUR

O sa resimtiti mai mult decat pan-acum caldura caminului si o sa mai luati una, alta prin casa, pentru confort si atmosfera. Voi se poate sa fiti pe picior de plecare si sa va scoateti banii, sa vedeti daca v-ajung, ca prioritare sunt ratele si facturile si dupa aceea distractia.

GEMENI

O sa perfectati niste studii, si va-nscrieti la niste cursuri, poate-or fi si probe eliminatorii, dar, floare la ureche pentru voi. Poate-ati facut rezervare, macar pentru week-end la o vila, undeva, la un hotel, intr-un camping daca va duceti cu rulota, o s-aveti sentimentul de libertate, din plin.

Citeste si articolul :   Horoscop de duminica, prezentat de Neti Sandu: Vesti bune pentru trei zodii

RAC

Poate va dati intalnire cu un grup de prieteni si dati o fuga la mare sa luati o gura de aer si sa faceti baie in mare, plaja. Promite sa fie o perioada banoasa si sa va sporiti banii din cont, sa puteti da o raita prin tara prin lume, daca va permiteti din punct de vedere financiar.

LEU

Va puteti lua cateva zile de concediu, sau sa si munciti de pe teren, daca nu sunteti obligati sa va duceti la serviciu si sa va si recreati. O energie debordanta cu care puteti muta muntii din loc si o sa fie o propulsare in cariera, ca sunt mai multe posibilitati de a straluci pe firmament.

FECIOARA

Ar avea de unde sa va fie si voua bine din punct de vedere sentimental si sa mai lasati munca si singuratatea c-aveti si voi nevoie de cineva. La voi e o stare de bine, va-mpacati si cu ideile si cu situatiile pe care nu le-ati acceptat deloc in ultima perioada, dar ceva s-a schimbat.

BALANTA

Va invita cineva la care tineati intr-o plimbare prin tara si o sa puteti pleca de maine daca nu va retin treburi pe-acasa. E de lucru la serviciu, pare sa fie o zi incarcata, dar de-acolo, ori poate si din alta parte or sa aterizeze niste bani de care chiar aveti nevoie.

Citeste si articolul :   Neti Sandu, horoscopul zilei. Zodiile care incep un nou capitol

SCORPION

Si voi s-ar putea sa plecati intr-o excursie maine, poimaine pentru ca o sa gasiti un companion de calibrul vostru. E de lucru la serviciu, pare sa fie o zi incarcata, dar de-acolo, ori poate si din alta parte or sa aterizeze niste bani de care chiar aveti nevoie.

SAGETATOR

E un proiect in care-o sa va implicati, poate si la recomandarea sefilor, ca stiu de ce sunteti capabili si va prefera, altora. Chef de calatorit aveti, se gaseste si destinatia potrivita, mai ramane sa se iveasca si partenerul care sa va-nsoteasca daca n-aveti pe nimeni.

CAPRICORN

Poate aveti de legalizat un act, se poate sa primiti o despagubire, niste daune materiale in urma unui divort si or sa prinda bine. O sa reglati o situatie financiara si veti sti incotro s-o apucati, ce investitii sa faceti si cu ce ramane puteti da o fuga intr-o statiune turistica sa va deconectati.

VARSATOR

Poate vreti sa petreceti cateva ore, o zi, poate in compania cuiva ca sa stergeti urmele unei suparari din dragoste. Se poate sa renegociati un contract si sa va spuneti punctul de vedere, sa cereti mai multi bani si alte avantaje care v-ar aduce satisfactii morale, mai mult ca sigur.

Citeste si articolul :   Neti Sandu vine cu vesti noi de la astre. Karma buna pentru cateva zodii

PESTI

Apar noi provocari la serviciu si-aveti timp pana luni sa vedeti cum abordati problema si ce s-aduceti nou in peisaj. Vin bani de undeva, o fi o suma imprumutata cuiva si care se-ntoarce la voi, ca e bun platnic omul respectiv si totul e sub control – o sa va descurcati cu cheltuielile.

 

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.