Horoscop 2021 prezentat de Neti Sandu. Schimbari mari pentru zodii

Horoscop 2021. Celebrul astrolog Neti Sandu a prezentat previziunile astrale pentru anul 2021. Iata ce se intampla cu fiecare zodie in parte.

Horoscop general 2021

“Jupiter a intrat in Varsator, promite un an frumos, dar se vor pastra in continuare niste reguli. Este si Saturn acolo, si nu este un an tipic, anul Varsatorului, doar cu Jupiter in Varsator, ci Jupiter si Saturn.

Romania are ca zodie acest Varsator cu ascendentul in Rac, si Varsatorul promite o libertate si o atentie mai mare de a-i salva si pe cei care sunt in dificultate, daca mergem pe ideea Varsatorului cu filantropia, cu fundatiile, care sa se ocupe sa fie toata lumea bine. Sigur va arata intr-un fel treaba asta pentru Romania si vor mai fi niste restrictii, dupa care Saturn va ramane inca doi ani si atunci o sa fie altceva, mult ai greu dupa parerea mea.

Horoscopul anului 2021. Zodiile care trec prin schimbari majore

Berbecul se va preocupa de investitii, a clocit el ceva cat a stat Marte la el si o sa aiba bani si e un risc foarte mare sa cheltuiasca nesabuit, dar el a capatat foarte multa energie si stie ce sa faca cu ea anul acesta.

Pentru Taur, sunt doua luni mai grele, cele de inceput de an, pentru ca se razboiesc cele doua conjunctii, in Taur avem Marte si Uranus, intr-o lupta cu Saturn si cu Jupiter si daca era doar anul Varsatorului fara Saturn, ar fi avut numai reusite. Si cu banii, sunt sanse, pentru ca apoi Marte se muta in casa banilor, in Gemeni, si atunci Taurul o sa aiba niste surse colaterale din care sa faca rost de bani pe langa salariu. El nu e asa cheltuitor, el pastreaza bani.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 27 octombrie 2021. Ziua Scorpionului este favorabila pentru schimbari

Gemeni, pentru Gemeni noi speculam dimensiunea asta de aer, vibratia de aer. Exista triunghiul echilateral de aer Varsator, ca el da nota-Gemeni-Balanta.

Racul trebuie sa-si gandeasca investitiile, el e foarte banuitor, dar combinatia asta Jupiter-Saturn ii da incredere sa investeasca. Si atentie la sanatate, pentru ca acolo e si o casa a sanatatii cumva.

Leul are aceasta combinatie Jupiter-Saturn in casa parteneriala, deci asta inseamna ca el poate sa gaseasca niste aliante, ca lucreaza de acasa, ca se duce intr-o alta tara, el gaseste oameni cu care sa colaboreze. El se poate casatori, daca asta vrea.

Gemenii, pot si ei sa se casatoreasca, pentru ca este activata dimensiunea asta si Marte forteaza nota, adica, tu, in momentul asta nu stii ce o sa faci in martie aprilie, dar martie o sa iti arate atunci. Probabil ca o sa se ridice si restrictiile, cu restaurantele si gemenii o sa aiba incredere sa faca ce trebuie, a mai spus Neti.

Horoscop 2021 prezentat de Neti Sandu.

Fecioara are la serviciu multa munca, dar si satisfactii, ea oricum cu asta se ocupa, cu munca, e vocationala, iar cu sanatatea nu e de glumit la fecioara, trebui sa-si faca niste investigatii.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 15 august 2021. Zi plina de surprize pentru Capricorn

Balanta ar trebui sa se bucure pentru ca aduce ceva nou in casa dragostei, a creativitatii, a lucrurilor pe care sa le faca cu placere, pentru ca face parte din triunghiul echilateral de aer, care o sa aduca beneficiu Balantei, in rest o sa simta si ea celelalte aspecte de care nu scapa nimeni, dar e mare lucru ca e anul cu vibratie de aer pentru balanta.

Pentru Scorpion, sunt importante doua lucruri: ca aceasta combinatie din taur, Marte-Uranus il obliga pe Scorpion sa faca ceva la capitolul parteneriat-sefi- conducere, si acolo vor fi niste frictiuni si trebuie sa ia decizii foarte prompte. Dupa aceea va face ceva cu locuinta, poate vrea sa imbunatateasca ceva pe acolo, sa se mute, sa inchirieze.

Pentru Sagetator e o posibilitate de a dezvolta comunicarea, sa o duca la un alt nivel, sa se cenzureze mai mult, ca el cu franchetea nu rezolva mare lucru, si atunci Jupiter, care este patronul Sagetatorului, este in casa comunicarii si il cenzureaza.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 3 august 2023. Vesti grozave pentru trei zodii

Capricornul va avea combinatia din Varsator in casa banilor, deci el va avea poate o sursa suplimentara de venituri sau o marire de salariu”, a spus Neti Sandu pentru StirileproTV

Autor