Cheesecake oreo – o reteta fara coacere absolut delicioasa

Ce ziceti de un tort Cheesecake oreo? Toata lumea cunoaste micii biscuiti rotunzi de ciocolata cu o umplutura divina. De altfel, puteti face mai mult cu ei decat sa ii consumati ca si biscuiti si nici nu trebuie sa porniti aragazul pentru asta …

Ingrediente pentru o tava rotunda cu circumferinta de 26 cm:

Pentru aluat:

75 g unt

Publicitate

200 g biscuiti de ciocolata cu umplutura

Pentru crema:

300 g crema de branza

300 g quark (branza de vaci) cu continut scazut de grasimi

400 g mascarpone

100 g zahar pudra

200 g biscuiti de ciocolata cu umplutura

Publicitate

Pregatire:

Mai intai topiti untul intr-o cratita. Asezti biscuitii oreo intr-o punga sigilabila si sfaramati fin cu un sucitor sau o tigaie. Amestecati firimiturile de biscuiti cu untul – si apoi intindeti acest amestec pe fundul unei tavai rotunde (forma cu fund detasabil). Lasati-l sa se intareasca 45 de minute la frigider.

Se amesteca crema de branza, branza de vaci (quark-ul) cu continut scazut de grasimi si mascarpone intr-un castron. Cerneti zaharul pudra si amestecati bine. Taiati grosier biscuitii ramasi. Pune-ti crema peste blatul de biscuiti apoi adaugati biscutii taiati grosier si turnati restul de crema.

Citeste si articolul :   Reteta de usturoi in saramura. Isi pastreaza proprietatile benefice si aroma

Da-ti la frigider pentru cel putin 2 ore. Apoi poate fi servit in sfarsit!

Publicitate

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.