Sfatul astrologului pentru ziua de 14 februarie 2021. Doua zodii au de facut o alegere importanta

Sfatul astrologului pentru duminica, 14 februarie 2021. Astrologul noutati.info recomanda sa nu fiti autocritici si sa lasati fraul liber imaginatiei. E ziua in care trebuie sa va puneti pe primul loc.

Berbec (21.03 – 20.04)

Nu pierde sansa pe care ti-o ofera astrea astazi. Chiar da ca e duminica, poti incepa un nou proiect la care te gandesti de mult timp. O analiza minuntioasa iti va da solutia salvatoare. Seara te asteapta clipe romantice.

Taur (21.04 – 21.05)

Publicitate

Stilul de viata activ va ajuta la mentinerea afectiunilor minore la distanta. Lucrurile incep sa para din nou roz pe plan financiar! Sotul / sotia va fi cel mai solidar si chiar va da o mana de ajutor in ceea ce faceti.

Gemeni (22.05 – 21.06)

Norocul straluceste celor care cauta un loc de munca potrivit. Un prieten te va motiva sa adopti un stil de viata mai sanatos. Nu depinde in totalitate de judecata ta pentru imbunatatirea finantelor. Este posibil ca un membru al familiei sa nu fie dispus sa urmeze ceea ce sugerezi.

Citeste si articolul :   Sfatul astrologului pentru sambata, 12 decembrie 2020. Ziua schimbarilor

Rac (22.06 – 22.07)

Pastreaza o anumita cantitate de prudenta si intelepciune. Nu exista niciun motiv pentru a ispiti afectiunea emotionala a cuiva. Aveti nevoie de mai multa discretie in unele situatii interesante.

Leu (23.07 – 21.08)

Trebuie sa va aliniati mai bine gandurile si sentimentele pentru a pastra demnitatea personala in fata unei persoane care va cunoaste bine temperamentul si punctele slabe. Uneori este imposibil sa ascunzi tulburarile interioare.

Fecioara (08.22 – 09.23)

Puteti lua decizii importante- astazi vor veni cu usurinta si, cel mai important, se vor dovedi corecte – nu va trebui sa le regretati mai tarziu.

Citeste continuarea pe noutati.info

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Cioabla Roxana

Roxana este editor al ziarului online fabricatinromania.info. Cu o experienta de peste 3 ani in jurnalism, a lucrat in mai multe proiecte majore in Romania ( andreilaslau.ro; sanatateinbucate.com, bucatarianoastra.online, retete.live, doctorandreilaslau.com. Este pasionata de astrologie, bucatarie si vedete.