Degetul mare de la mana , sta drept sau usor curbat – uite ce indica acest lucru despre personalitatea ta

Postura corpului tau, felul in care te misti, culoarea hainelor tale, felul in care gesticulezi, … toate aceste lucruri par sa spuna multe despre personalitatea fiecaruia dintre noi. Dar exista mai multe parti ale corpului care pot spune ceva despre tine, despre modul in care te comporti si dezvolti ca individ. De exemplu, degetul mare de la mana poate indica mai multe trasaturi caracteristice ale personalitatii tale.

Fiecare corp este diferit, unic de la cap pana la picioare. Dar ce inseamna atunci  cand dai de persoane ale caror degetul mare de la mana sta ridicat drept in sus iar la alte persoane acest deget are o pozitie usor curbata?

Varful degetului mare

Daca veti incerca sa ridicati degetul mare in sus, veti observa acest aspect cum ca la unele persoane varful degetului se va curba usor, iar la alte persoane va fi drept (pentru ca nu este vorba ca aveti degetele strambe ci doar de reactia varfului degetului), iar acest lucru va indica mai multe lucruri conform specialistiilor despre tipologia ta ca individ, despre temperamentul tau si vointa ta.

Astfel, ce fel de pozitie are degetul tau? Sta drept sau usor curbat? Uite ce spune acest aspect despre personalitatea ta.

Degetul mare atunci cand sta drept

Ai degetul mare drept inseamna ca esti putin mai serios decat ceilalti oameni. Poti sa fii morocanos uneori si sa te enervezi mai usor si poti fi „usor pesimist” uneori cand vezi intreaga lume printr-o culoare gri. In astfel de momente va este deosebit de dificil sa va exprimati emotiile. Cu toate acestea, pretuiti toate calitatile pe care viata vi-le ofera, inclusiv sanatatea, prietenii si familia.

Degetul mare atunci cand sta usor curbat

Ai un deget mare care atunci cand sta ridicat are o pozitie usor curbata? Atunci iti place sa te exprimi si esti foarte excentric. Iti place sa impartasesti parerea ta cu altii si nu ai nicio problema in a-ti arata sentimentele. Crezi ca ceea ce cred altii despre personalitatea si aspectul tau este important si poti fi foarte sensibil la parerile acestora. Iti petreci mult timp reflectand asupra acestor lucruri spuse de altii.

Autor

Autor: Camelia Patru

Camelia este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, cu o experienta de peste 8 ani în managementul proiectelor și o mare pasiune pentru lumea dulciurilor, patiserie și stilul de viata sănătos.