Claudiu Tarziu, copresedintele AUR, prima declaratie dupa excluderea Dianei Sosoaca: “Ce mai freamat, ce mai zbucium…”

Diana Sosoaca a fost exlusa din formatiunea AUR!  Postarea lui Claudiu Tarziu, copresedintele AUR a fost facuta dupa excluderea acesteia din Alianta pentru Unirea Romanilor.

”…Ce mai freamat, ce mai zbucium…”

Excluderea din AUR a d-nei senator Diana Sosoaca a provocat o avalansa de reactii pe Fb. De la stupefactie si revolta pina la jubilatie si urale. Eu unul ma asteptam. Ca nu degeaba a intrat dinsa in folclorul urban: este personaj de caricaturi, ironii in versuri si glume video.

Problema celor care acuza AUR pentru aceasta despartire este de perspectiva. Una eronata, care ii duce la concluzii gresite si la gesturi descalificante, cum ar fi amenintarea ca nu mai sustin AUR.

Publicitate

Perspectiva lor este ca AUR era d-na Diana Sosoaca si ca fara aceasta suprapunere ne aflam in plina tragedie nationala.

AUR nu e o persoana, ci, asa cum am mai spus, expresia politica a partii patriotice si crestine a poporului roman.

Daca AUR ar fi o persoana, am avea o mare problema.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca s-a dezlantuit dupa ce salile de fitness au fost inchise: "Daca eu vreau sa trag de fiare, de ce nu mi se permite?”

In AUR si in jurul AUR sint mii de ostenitori pentru valorile si principiile pe care ni le-am asumat si care ne anima. Nu e deloc in regula sa-i reducem pe acestia la zero in numele si in beneficiul de imagine ale unei singure persoane.

Publicitate

AUR este o institutie deja, dar este si mai mult: o stare de spirit, care nu poate fi dependenta in mod vital si, deci, fatal de o persoana.

Cei care au aderat la AUR sau care sustin AUR din afara partidului o fac pentru ceea ce avem de aparat si de promovat: natiunea, familia, credinta si libertatea, nu in slujba unei persoane, indiferent cine este si indiferent de calitatile si de meritele acesteia.

In concluzie, AUR nu este Diana Sosoaca si nimeni altcineva.

AUR sintem toti cei care lucram in sensul valorilor si principiilor AUR in structurile AUR sau in sprijinul AUR.

Cine crede altceva este intr-o eroare majora si ma tem ca nu este AUR.

Citeste si articolul :   Diana Sosoaca, foc si para: "Sa-l retina pe domnul Citu imediat"

Cit despre opinia ca despartirea AUR de d-na Sosoaca ar fi o nenorocire, sa nu ne pierdem cu firea. Diferentele dintre noi erau ireconciliabile si, in ciuda pretuirii noastre pentru anumite calitati ale domniei sale, precum si a tentativelor de a ajunge la o modalitate de colaborare convenabila ambelor parti, ruptura nu a putut fi evitata.” a scris copresedintele AUR

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.