Tragedie in Maramures. Un copil de 5 ani a decedat dupa ce s-a inecat cu o jucarie de la un ou de ciocolata.

Tragedie in Maramures. Un copil in varsta de doar 5 anisori a decedat dupa ce s-a inecat cu o jucarie de la un ou de ciocolata.

Baietelul din Maramures, a primit foarte multe cadouri de ziua de sa de nastere. Printre aceste cadouri s-a aflat si un ou de ciocolata. Micutul a mancat ciocolata iar dupa aceea a inceput sa se joace cu jucaria surpriza gasita in interior, respectiv o masinuta, pe care a bagat-o in gura.

Baietelul s-a inecat cu o rotita a masinutei. Parintii au sunat imediat la ambulanta iar medicii sositi la fata locului au incercat timp de 40 de minute sa il stabilizeze pe copil, dar totul a fost in zadar. Cadrele medicale au fost nevoite sa constate decesul.

Comunicatul IPJ Maramures

La data de 3 februarie, ora 21:50, politistii Sectiei 4 Leordina au fost sesizati cu privire la faptul ca, la unitatea de primiri urgente a spitalului din Viseu de Sus, a decedat un copil de 5 ani.

Din verificarile efectuate de politisti, a reiesit faptul ca, la ora 19.00, un minor, din Repedea, care avea un corp strain laringian, a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean, iar, la ora 21.10, acesta a decedat.

Trupul micutului a fost transportat la Serviciul de Medicina Legala Maramures, in vederea efectuarii necropsiei.

Politia a deschis dosar penal si se fac cercetari, sub aspectul savarsirii infractiunii de ucidere din culpa.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.