Tragedie in Romania. S-a stins la doar 22 de ani. Dumnezeu sa-l odihneasca!

Tragedie la Scoala Militara de Subofiteri Jandarmi Falticeni. Un elev jandarm in varsta de 22 de ani a decedat din cauza unei tumori cerebrale. Aceasta a avut o evolutie rapida, tanarul decedand la doar o zi dupa ce a fost operat la Spitalul Judetean Suceava.

Razvan Mihai Zaharia era elev al Scolii Militare de Subofiteri de Jandarmi “Petru Rares” Falticeni. Tragedicul eveniment s-a intamplat in timp ce se pregatea pentru examenul de absolvire.

Publicitate

Cu doar doua zile in urma, Mihai a fost dus in stare foarte grava la Spitalul Judetean de Urgentadin Suceava. In urma investigatiilor, tanarul a fost diagnosticat cu tumoare cerebrala si operat de urgenta. S-au facut eforturi foarte mari, dar dupa doar o zi Mihai s-a stins din viata.

”Cu inima sfasiatade durere, mama baiatului a anuntat cafiul ei, Razvan, s-a stins din viata. S-a intamplat chiar intr-un moment cheie al evolutiei profesionale, cand elevul ar fi trebuit sasustinaexamenul de absolvire a scolii. Intregul colectiv de cadre militare si elevi au tinut astazi un moment de reculegere in memoria celui care s-a distins in scoalaprintr-un caracter frumos, definit de modestie, respect, sensibilitate si ambitie.

Pierderea lui a lasat in urmasentimente profunde de tristete in inimile profesorilor, un gol imens si lacrimi de durere nemarginitain inimile colegilor, prietenilor si familiei. In aceste clipe de profundatristete, suntem alaturi de familia indureratasi-i dorim multaputere de a trece peste acest eveniment tragic. Sincere condoleante si Dumnezeu sa-l odihneascain pace!”, scrie intr-un mesaj al Scolii de Subofiteri Jandarmi Falticeni.

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.