Doliu in lumea politica din Romania. A pierdut lupta cu virusul!

Doliu in lumea politica din Romania. Suprefectul de Timis, Elena Popa, in varsta de 60 de ani s-a stins din viata duminica dimineata. Aceasta a pierdut lupta cu noul coronavirus. Elena era internata de aproximativ o luna la Spitalul “Victor Babes” din Timisoara, la Terapie intensiva.

Cadrele medicale din unitatea sanitara au facut tot ce era posibil, i-au facut inclusiv plasmafereza dar starea ei nu s-a imbunatatit.

Elena Popa suferea de hipertensiune arteriala, iar in urma cu o saptamana si jumatate fusese intubata.

Femeia a prezentat simptome inca de la inceput, pe 28 decembrie, cand a fost testata pozitiv dupa ce sotul ei se imbolnavise si el de COVOD. Febra si tuse seaca, si-a pierdut gustul si mirosul, potrivit presei locale.

A stat mult timp la ASCAR, sectie COVID-19 a Spitalului „Victor Babes”, dupa care a fost transferata la unitatea de la Padurea Verde. A primit si plasma, iar in urma cu o saptamana si jumatate a fost intubata, relateaza tion.ro.

Citeste si articolul :   Exista intentia deschiderii unor activitati in scolile private pe perioada vacantei de vara

Femeia a decedat dupa o luna de lupta cu boala, in dimineata de duminica, 31 ianuarie. Avea 60 de ani.

Elena Popa a fost numita subprefect de Timis in ianuarie 2020. Venea de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate, de unde lucra inca din 1999.

Autor