Horoscop saptamanal 1-7 februarie 2021

Astrologii au vorbit despre ceea ce va fi remarcabil pentru prima saptamana din februarie pentru fiecare semn al zodiacului. Incercati sa urmati recomandarile expertilor, astfel incat sa existe cat mai putine probleme in viata voastra.

Berbec

Cel mai important pericol pentru Berbec vor fi oamenii din jurul lor, mai exact, manipulatorii, de la care va puteti astepta la mari probleme. Pentru a se proteja impotriva lor, Berbecul va trebui sa isi consolideze energia .  A doua problema este lipsa motivatiei. In aceasta saptamana, Berbecul poate pur si simplu nu vrea sa lucreze si sa se dezvolte, deoarece ar putea uita de ce se indreapta catre acest obiectiv sau altul.

Pe de alta parte, Venus va spori mult farmecul Berbecului, asa ca totul va fi mult mai bun in sfera iubirii decat in afaceri si munca.

Taur

Taurul va avea ocazia sa-si imbunatateasca semnificativ viata in cele mai multe aspecte. Daca in materie de lucru logica este cel mai bun prieten al reprezentantilor acestui semn, atunci in dragoste este mai bine sa te bazezi pe intuitie.  La sfarsitul saptamanii, va fi util sa va faceti treburile casnice. In ceea ce priveste cumparaturile, de la 1 februarie pana la 7 februarie, iti poti imbunatatii  garderoba, rasfata-te cu cadouri.

Gemeni

Gemenii ar trebui sa nu mai atraga asupra lor problemele altor persoane . Saptamana aceasta trebuie sa deveniti egoisti moderati, uitand de ceea ce se intampla in viata prietenilor si a celor dragi. Lasa-i sa se ocupe singuri de problemele lor. Ajutorul trebuie acordat numai daca este solicitat. Este mai bine sa nu calatoriti pana pe 3 februarie inclusiv, deoarece Mercur va perturba toate planurile. A doua jumatate a saptamanii va fi ideala pentru munca creativa si invatare. Astrologii cred ca de joi poti cauta si noi hobby-uri.

Citeste si articolul :   Horoscop zilnic, 26 mai 2020. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Rac

Astrele vor ajuta Racii sa atraga succesul, prosperitatea si sa-si indeplineasca planurile. In general, saptamana va fi destul de productiva, dar aveti grija la sanatate.

Astrologii nu sfatuiesc luarea de imprumuturi, sa faca promisiuni  oamenilor si sa caute un truc in procesul de atingere a obiectivelor. Acest lucru poate duce la consecinte negative ireparabile.

 Leu

Leul este cel mai bine sa nu cheltuiasca bani saptamana aceasta datorita activitatii retrograde a lui Mercur. In sfera iubirii, Leul este intr-o perioada foarte favorabila.

Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care sunt intr-o relatie. Leii vor putea gasi, impreuna cu jumatatea lor , solutia potrivita in orice situatie dificila. Astrologii sfatuiesc sa arate mai multa rabdare cu copiii, cu persoana iubita si cu parintii. Unii dintre ei ar putea cere ajutor.

Fecioara

Fecioarele au o saptamana destul de grea in fata, ceea ce ii va lasa sa iroseasca o tona de energie. Optimismul este cea mai buna arma in rezolvarea problemelor.

Coerenta si determinarea la locul de munca vor ajuta, de asemenea, Fecioarele. Cand aveti de-a face cu sexul opus, este mai bine sa va bazati pe politete. Un cuvant gresit poate provoca conflict si pierderea atractivitatii.

Balanta

Resursele umane ar trebui sa joace un rol decisiv pentru Balanta. Astrologii recomanda oamenilor din acest semn sa ramana aproape de familie si prieteni, sa nu se teama de munca in echipa si de afaceri. Trebuie amintit ca oamenii pot fi de ajutor. Pot da o idee minunata, pot da o mana de ajutor. Expertii ii sfatuiesc  sa poarte haine albe saptamana aceasta. Ele vor  atrage atentia sexului opus.

Citeste si articolul :   4 zodii se vor imbogati in zilele urmatoare

Scorpion

Unii ne enerveaza fara motiv . Scorpionii vor avea parte de acesti oameni saptamana aceasta , dar nu va puteti permite sa le spuneti despre asta. In niciun caz nu trebuie sa incepeti un conflict, sa criticati pe cineva si sa spuneti cuvinte neplacute. Astrologii sfatuiesc sa fie prieteni cu toata lumea . Acest lucru va va ajuta sa ramaneti pe linia de plutire in sectorul financiar si sa nu va faceti dusmani. Acesta este un moment provocator, dar productiv, in care multi  dintre Scorpioni isi vor putea creste semnificativ veniturile si vor gasi fericirea.

Sagetator

Inca din prima zi a saptamanii, Sagetatorul ar trebui sa se programeze pentru succes. Trebuie sa va implicati in munca inca din primele minute ale sederii la birou, chiar in dimineata zilei de luni intr-o dispozitie pozitiva. Daca nu esti lenes si nu amani lucrurile importante pentru mai tarziu, iti poti  creste semnificativ venitul.

Schimbarile pozitive vor avea loc si in dragoste. Sexul opus va incepe sa acorde mai multa atentie persoanelor din acest semn zodiacal.

Capricorn

Pentru Capricorni, incepe perioada  cand nimic nu este imposibil. Venus le va oferi o cantitate uriasa de putere, rabdare, energie, noroc. Capricornii ar trebui sa-si directioneze energia intr-o directie creativa. Puteti si chiar trebuie sa ii  ajutati pe cei dragi. Acesta este un moment foarte favorabil pentru a va duce relatia la nivelul urmator. Puteti intalni parintii jumatatii voastre , puteti planifica o nunta. Capricornii singuri vor gasi si fericirea. Ai nevoie doar de putina initiativa din partea lor.

Citeste si articolul :   Tamara Globa: viata celor trei semne ale zodiacului se va intoarce la 180 de grade in luna octombrie

Varsator

Varsatorii vor pierde gandirea pozitiva din cauza retrogradului lui Mercur. In fiecare zi trebuie sa urmezi  regulile de “buna dimineata pentru” a incepe ziua cu dragoste pentru tine si pentrucei din jur . O astfel de dispozitie va fi un ajutor foarte bun pentru dezvoltarea cu succes a evenimentelor. Va aparea mai mult noroc si indoielile vor disparea. Bunatatea  si dragostea pentru cei din jur  sunt cele mai importante doua  componente ale fericirii pentru Varsator. Vineri si sambata va puteti relaxa, intalni prieteni, rasfatati-va cu divertisment, ceva delicios.

Pesti

Pestii vor avea o multime de lucruri de facut in aceasta saptamana, asa ca este foarte util pentru energie si noroc sa-ti spui „opreste-te” si sa te odihnesti . Nu subestimati puterea relaxarii in timp util. Munca excesiva ne fura succesul. Pestii nu ar trebui sa mearga acum departe de oras sau in afara tarii. Odihna si munca sunt cel mai bine  facute cat mai aproape de casa. In peretii casei, energia va fi cea mai buna. Ca o odihna, puteti alege plimbari, comunicare in retelele sociale.

Autor