Doliu in Romania. Dupa o lupta grea cu virusul, inima a cedat. Avea doar 38 de ani

Doliu in Romania. Un cunoscut primar din Romania a decedat de COVID-19. Primarul avea doar 38 de ani si nicio comorbiditate. Este vorba de primarul comunei Metes din judetul Alba. Barbatul era internat in spital de mai multe zile.

Dan Cosmin Opruta a decedat in noaptea de miercuri spre joi, in urma infectiei cu COVID. Potrivit alba24, barbatul a fost adus la Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia intr-o stare foarte grava. Acesta a fost confirmat cu noul coronavirus si avea mica saturatia de oxigen.

Ulterior, Cosmin a fost transferat de urgenta a Spitalul din Targu Mures, pe sectia de ATI. Acolo a fost intubat. Dan Cosmin Opruta avea 38de ani. Din nefericire inima sa nu a rezistat infectiei. Decesul s-a produs in noaptea de miercuri spre joi, in jurul orei 01:00.

Dan Cosmin Opruta avea 38 de ani, era casatorit si avea un copil.

A fost ales primar al comunei Metes in 2016, din partea PNL si a fost reales, la alegerile locale din toamna anului 2020.

„Drum lin spre cer, Dane! Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris, pe pagina de Facebook a PNL Alba, deputatul Florin Roman.

„Dumnezeu sa-l odihneasca”, a postat, la randul sau, presedintele Consiliului Judetean Alba, Ion Dumitrel.

Multe mesaje de condoleante au transmis, de asemenea, si alti primari din Alba.

Publicitate

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.