Un membru fondator al USR isi da demisia: “O sa ajung sa-mi fie greata”

Demisia momentului in USR. Avocatul Dumitru Dobrev, membru fondator al USR, si-a anuntat demisia din partid printr-un mesaj postat pe o retea de socializare.

“Dupa stirea cu colaboratoarea Securitatii pe care dorea Claudiu Nasui s-o faca secretar general la Ministerul Economiei, mi-am luat un timp de reflectie.

Mi-am limpezit gandurile si am o singura concluzie: Imi dau demisia din USR.

Daca nu o sa fac pasul asta, o sa ajung sa-mi fie greata de USR cum mi-a fost si de PNL (cu care am votat statornic din 1990 pana in 2004), dupa ce am aflat ca Radu Campeanu a fost, cel mai probabil, informator al DIE infiltrat in emigratia romana de la Paris, iar Dinu Patriciu a contribuit generos la campania electorala din 2004 a lui Adrian Nastase.

Mi se pare de neconceput ca partidul infiintat si prin munca mea sa promoveze in functii de secretari generali prin ministere turnatori la Securitate, in conditiile in care bunicul meu a murit la Canal ca un caine (nici nu stim unde este ingropat, acasa s-a trimis, dupa ani, doar un certificat de deces) tot din cauza unei astfel de otrepe, care a turnat discutiile avute cu el, in casa, despre “noua oranduire, Ana Pauker si Gheorghiu Dej”.

E ca si cum rudele Annei Frank, daca ar mai exista vreuna in viata, ar gasi de cuviinta sa faca parte acum acum, in Olanda, din partidul lui Geert Wilders.

Citeste si articolul :   Populatia Bucurestiului va fi testata pentru coronavirus

Nu-mi fac iluzii ca ii va cere cineva socoteala lui Claudiu Nasui pentru oprobiul adus USR.

In USR, socoteala dau doar “fraierii”. Niciodata Dan Barna, niciodata Cristian Ghinea, niciodata Claudiu Nasui.

Ma despart de un vis frumos pe care l-am avut noi, cei care ne-am batut timp de un deceniu si jumatate pentru Rosia Montana, pentru patrimoniul Bucurestiului, pentru respectarea legii si a principiilor: acela ca putem avea un partid parlamentar, ba chiar la guvernare, care sa faca “politica altfel”, fara baieti/fete cu ochi albastri, fara sinecuristi & pensionari la 42 de ani, fara incompetenti pusi pe pile in functii publice.

Poate ca va fi posibil candva. Vom vedea.”, a scris avocatul pe pagina sa de Facebook.

Autor