Oamenii ies in strada. Atacuri dure la Iohannis si Arafat: “Iohannis la sparanghel. Arafat, nu uita, asta nu e tara ta”

Romanii, revoltati s-au adunat vineri seara in fata spitalului Matei Bals din Capitala. In urma tragediei care a avut loc la Institut, vineri dimineata, oamenii scandeaza mai multe lozinci impotriva presedintele Klaus Iohannis, ministrului Sanatatii, Vlad Voiculescu, si sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, potrivit MEDIAFAX.

Romanii scandeaza „Iohannis la sparanghel”, „Arafat la puscarie”, ”Arafat, nu uita, asta nu e tara ta” si „Demisia”. Protestatarii le-au cerut romanilor sa iasa in strada.

La acest protest au participat si cele doua fondatoare ale Asociatiei Daruieste Viata, Carmen Uscatu si Oana Gheorghiu, dar si rude ale victimelor incendiului din clubul Colectiv.

Mobilizarea protestarilor s-a facut  pe Facebook deoarece „la doar cateva luni de la tragedia de la Piatra Neamt, un nou incendiu face victime intr-un spital din Romania”.

„Romanii nu mai vor sa auda scuze si aruncarea culpei de la o autoritate la alta. Dar mai presus de asta, va rugam sa aveti decenta de a nu mai trata si tragedia de la Bals precum cazurile Giulesti, Apuseni, Siutghiol, #colectiv – sub nicio forma nu vom accepta ca mortii sa fie gasiti vinovati pentru ceea ce s-a intamplat.

Citeste si articolul :   PSD cere interventia lui Iohannis: „Au trecut mai bine de 24 de ore de cand trei gasti au aruncat tara in haos. "

La fel cum este inacceptabil ca nicio institutie publica avand atributii de monitorizare si control si nicio persoana aflata in functie publica si cu atributii manageriale sa nu isi asume responsabilitatea pentru aceasta tragedie”, este mesajul postat pe reteaua de socializare cei care au lansat evenimentul Opriti macelul din sanatate.

Autor