Cheloo: ”Botnita lui Lady Arafat ma insulta!”

juratul de la iUmor, a postat un mesaj cinic pe pagina sa de Facebook in care isi expune punctul de vedere in legatura cu noul virusca  ”O sa cred in virusul vedeta doar in momentul in care mortii vor fi adunati din santuri cu buldozerele”.

Cheloo considera pandemia ”un asasinat administrativ al spiritului” si a prezicat ca nu va purta ”botnita”, pentru ca se simte insultat de masca.

”Spitalele refuza sa interneze pacienti cu simptome de Covid. Oameni cu temperatura de peste 38°, stare generala proasta si tuse accentuata, sunt trimisi in izolare la domiciliu, fara a fi testati. Testele se fac pe programare si, pana cand le vine randul, liber la promenada, In schimb, Arafat induce panica in randurile populatiei. Matematica fricii. Tine-i inspaimantati si vinde-le botnite”, a scris Cheloo pe facebook.

Nici Raed Arafat nu a scapat de ironiile lui Cheloo

”Facand parte din categoria celor care nu conteaza decat in sondaje, o sa fac tot posibilul ca masca sa devina un obiect dispensabil. Refuz sa mai umplu buzunarele marilor retaileri, abtinandu-ma, pe cat posibil, de la cumparaturile saptamanale.

Citeste si articolul :   Sosoaca, un nou atac la Raed Arafat: "Are o problema grava. Stim unde a copilarit"

Botnita lui Lady Arafat ma insulta!

Nu voi mai cumpara paine, carne, lapte, brana si alte alimente de baza din magazine. O sa cumpar, ce nu reusesc sa produc in gradina proprie, de la taranii care nu au loc sa-si vanda produsele in supermarket sau piata”, a spus Cheloo.

Cheloo spune ca nu este impresionat de numarul de cazuri din spitale

” O sa cred in virusul vedeta doar in momentul in care mortii vor fi adunati din santuri cu buldozerele. Deocamdata, doar banii se aduna in conturile cui trebuie”, a mai spus artistul.

Autor