Modalitati de a va imbunatati relatia

Indiferent cat de puternica este conexiunea ta ca cuplu, mentinerea acestei scantei este cruciala. Fara efort continuu, tu si partenerul tau s-ar putea sa te gasesti in cele din urma blocati intr-o bucla de probleme recurente sau sa traiesti intr-o rutina plictisitoare care sa te desparta. Dar toate acestea pot fi prevenite daca cautati mici modalitati de a va imbunatati relatia, in fiecare zi.

Intrebati-l pe partenerul dvs. ceva nou

Comunicarea este factorul determinant al succesului pentru fiecare relație. Este placut sa intrebi cum a trecut ziua partenerului tau, dar este plictisitor cand intrebi iar si iar.

Imbunatateste-ti conversatia depunand eforturi suplimentare pentru a-ti pune intrebari pe celalalt semnificativ cu privire la ceva mai specific. Prin aceasta abordare ajustata, evitati caderea in rutina si incepeti sa purtati discutii mai semnificative.

Publicitate

Desemnati o zi romantica pe luna

Dintre programul tau ocupat si responsabilitati, cel mai infailibil mod de a va garanta ca va faceti timp unul pentru celalalt este sa stabiliti o noapte in fiecare luna dedicata acestui lucru.

Citeste si articolul :   Un politist roman a salvat 60 de oameni in doar trei ani. Povestea a ajuns pe un panou din New York

Indiferent daca doriti sa va condimentati relatia sau doriti o activitate care nu include Netflix, angajamentul de a merge la o intalnire este de o noapte – dar fericirea care vine de la ea va dura mult mai mult.

Exprima-ti aprecierea

Publicitate

Confortul pe care il aduce o relatie este motivul pentru care tindem sa trecem cu vederea ceea ce fac partenerii nostri si sa tratam actele de bunatate ca forme de asteptare.

Pentru a spune sincer, partenerul tau nu trebuie sa va umple rezervorul de benzina sau sa cumpere inghetata preferata – el sau ea alege, iar recunoasterea acestui tip de efort va va consolida partenerul sa fie atent si sa va reaminteasca sa va simtiti recunoscatori .

Modificati-va programul

Știm – sunteti independent si nu intentionati sa va opriti viata pentru nimeni (si nu ar trebui sa faceti acest lucru). Chiar daca aveti alte angajamente in afara relatiei, este un gest amabil sa comparati ambele programe pentru a vedea daca este posibil sa petreceti mai mult timp impreuna.

Citeste si articolul :   Comunicarea, cea mai importanta solutie intr-o relatie

Poate ca partenerul tau poate merge la sala putin mai devreme pentru a participa la premiera filmului la care ai vrut sa participi sau poate te poti trezi mai devreme pentru a-ti finaliza proiectele, astfel incat sa poti ajunge la jocul intramural al partenerului tau.

Desi nu ar trebui sa-ti sacrifici viata pentru a-ti satisface partenerul, abilitatea ta de a face compromisuri ar trebui sa fie suficienta pentru a-l face fericit.

Amintiti-va lucrurile mici

O alta modalitate de a adauga sens conversatiei tale este sa ascultati cu adevarat ceea ce spune celalalt si sa vorbiti despre asta in viitor.

Daca partenerul tau mentioneaza o conversatie pe care el sau ea doreste sa o aiba cu un manager, ia nota in calendarul tau si nu uita sa intrebi despre asta in ziua.

In general, lucrurile mici sunt cele mai semnificative si nu exista o modalitate mai buna de a arata acest lucru decat sa incepi cu relatia ta.

Autor

Autor: Vlad Patru

Vlad este editor al ziarului online http://fabricatinromania.info, având o experienta de aproximativ 3 ani în televiziune, fiind editor imagine pentru TeleShop 24. De asemenea este pasionat de arta și film, tehnologie și psihologie.