Cum se simte Florin Citu dupa vaccinul anti-Covid

Florin Citu, premierul Romaniei a spus ce s-a intamplat dupa ce i-a fost administrata prima doza de vaccin anti-COVID-19. „Nu stiu daca dupa vaccin”, a declarat premierul in Parlament.

Premierul a declarat ca se simte “foarte bine” dupa ce i-a fost administrata prima doza de vaccin anti COVID, mentionand ca nu are “nicio problema” si are “mai multa energie”.

“Foarte bine, chiar foarte bine. Chiar mi-a dat mai multa energie… Nu stiu daca de la vaccin sau pentru ca beau mai multa cafea, dar ma simt foarte bine, nu am nicio problema”, a spus Florin Citu, luni, la Parlament, intrebat cum se simte dupa prima doza de vaccin.

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid sambata, pe 16 ianuarie la Centrul din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Militar Central “Dr. Carol Davila” la ora 12:00. Acesta a purtat un tricou cu mesajul “#Impreuna invingem pandemia”.

Publicitate

Publicitate

Florin Citu, despre relaxarea conditiilor din Bucuresti.

“Eu am spus ca, daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa maine. Avem nevoie de economie deschisa, avem nevoie de investitii pentru a putea plati si salarii si pensii mai mari.

Citeste si articolul :   Premierul Florin Citu: "Se tot spunea ca lumea nu vrea sa se vaccineze, dar ieri s-a vazut foarte clar ca romanii vor sa se vaccineze"

In acelasi timp, trebuie sa tinem cont si de recomandarile medicilor, pentru ca este o perioada dificila. Ei trebuie sa se puna de acord, nu este decizia mea. Din ce inteleg eu, aceste relaxari in ceea ce priveste Bucurestiul, aceste decizii au fost luate pe legislatia in vigoare.

Daca se decide sa se modifice acel prag, sa nu mai fie 3 la mie (incidenta cumulata a infectiei cu SARS-CoV-2 – n.r.), sa fie 2 la mie, sa fie 4 la mie, bineinteles ca ei pot sa faca acest lucru, sunt experti, trebuie sa aiba o intalnire a comitetului de experti si apoi sa faca recomandari si vom lua o decizie”, a declarat Citu, la Palatul Parlamentului.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.