VIDEO Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid. Primele declaratii

Premierul Florin Citu s-a vaccinat anti-Covid sambata, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila. Acesta a purtat un tricou cu mesajul “#Impreuna invingem pandemia”.

“Foarte, foarte usoara aceasta vaccinare, chiar n-am simtit nimic si i-am spus doamnei asistente ca nu mi-am dat seama cand mi l-a facut. Ma bucur am putut sa ma vaccinez. am facut-o atat pentru mine, cat si pentru cei din jurul meu si sa dau un semnal de incredere pentru toti Romanii. Am vazut acest semnal ca romanii vor sa se vaccineze si e interes de a se inscrie pe platforma”, a spus premierul dupa ce s-a vaccinat si a asteptat 15 minute pentru ca personalul medical sa se asigure ca nu ii apar reactii adverse.

Publicitate

Declaratii de presa sustinute de premierul Florin Citu la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central”Dr. Carol Davila”

Publicitate

In urma cu o zi s-a vaccinat si presedintele Klaus Iohannis, care a dat, astfel, startul celei de-a doua etape a imunizarii anti-COVID.

Citeste si articolul :   Noi restrictii. Se inchid scoli, magazine, afaceri. Ungaria, amenintata de al treilea val al pandemiei

“E o procedura simpla, nu doare si vreau sa subliniez ca acest vaccin este sigur, e eficient si recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, impreuna cu procedurile de restrictie, ne vor scoate din pandemie”, a spus presedintele, vineri, dupa vaccinare.

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.