VIDEO Accident de mina in China: 11 mineri salvati dupa doua saptamani

Accident de mina in China. Salvatorii chinezi au scos 11 mineri dintr-o mina de aur la doua saptamani dupa ce au fost prinsi de o explozie subterana, scrie noutati.info, citand The Guardian.

Filmarile au aratat primul miner care a fost salvat, slabit si vanat la ochi, fiind ridicat dimineata dintr-un put din mina. Minerul era extrem de slab, a spus CCTV pe site-ul sau Weibo.

In urmatoarele cateva ore, 10 mineri dintr-o alta sectiune a minei, care primisera alimente si provizii de la lucratorii de salvare saptamana trecuta, au fost scosi pe rand.

Publicitate

Unul a fost ranit, dar mai multi dintre ceilalti au fost vazuti mergand, sustinuti de slvatori si purtand panza neagra peste ochi, inainte de a urca in ambulante.

Publicitate

Douazeci si doi de muncitori au fost prinsi in mina Hushan de explozia din 10 ianuarie din Qixia , o regiune majora producatoare de aur sub administrarea Yantai din provincia Shandong de coasta.

Citeste si articolul :   China respinge acuzatiile privind arestari arbitrare,acuza SUA de actiuni politice contra chinezilor

Citeste mai multe pe NOUTATI.INFO

Publicitate

Autor

Autor: Drimboi Petre

Petre este editor al ziarului online fabricatinromania.info si a studiat jurnalismul. Are o experienta de 4 ani. S-a evidentiat ca jurnalist in proiectul stiriactuale.net. Este pasionat de politica, sport si sanatate. A lucrat pe teme de stiri, politica, sanatate si sport.